Ασφαλίστε το σπίτι σας, οδηγείτε συνετά, περάστε καλά, επιστρέψτε σώοι…

 

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και η πόλη μας, όπως σχεδόν όλοι οι Δήμοι, άδειασε καθώς και οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα.

Η ζέστη, η κούραση των περασμένων μηνών – ψυχολογική και σωματική – το άγνωστο που έρχεται, η αβεβαιότητα για το αύριο, οι οικονομικές υποχρεώσεις μας κυρίως προς το κράτος, αλλά και σε πιστωτικά ιδρύματα, η καθημερινότητα μας που έχει δυσκολέψει, το μέλλον των παιδιών μας, όλο αυτό το πακέτο, που έχει κι άλλα συστατικά, ιδιαίτερα και διαφορετικά για τον καθένα μας, αλλά η βάση του είναι η επιβίωσή μας, σε ανθρώπινες και υποφερτές συνθήκες, χρειάζονται άτομα ξεκούραστα.

Άτομα που πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, για να μπορέσουν να παλέψουν, να αγωνιστούν, να  επιβιώσουν για να αντιμετωπίσουν όσα είναι μπροστά μας.

Με τα παραπάνω να κυριαρχούν, αποφασίσαμε να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε έστω και για λίγες ημέρες, μακρυά από την πόλη.

Να ξεκουραστεί και αυτή από την πολυκοσμία και την φασαρία.

Καλές διακοπές σε όσους αυτήν την εποχή εγκαταλείψατε κι εσείς το κλεινόν άστυ, για θάλασσα ή για βουνό.

Όπου κι αν βρεθείτε ξεκουραστείτε, ξεγνοιάστε, αφεθείτε στη στιγμή.

Ασφαλίστε το σπίτι σας, γιατί κάποιοι θα μείνουν πίσω για να το επισκεφτούν, οδηγείτε συνετά, περάστε καλά, επιστρέψτε σώοι…