Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΗΤΑΚΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟ

logo1

Ευχαριστούμε τους δημότες της Αγίας Βαρβάρας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στηρίζοντας τον συνδυασμό μας. Κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές για πρώτη φορά έχοντας ένα όραμα, το καλό της πόλης. Είμαστε βέβαιοι ότι αν μας δινόταν η δυνατότητα να διοικήσουμε, το όραμα μας θα το κάναμε πραγματικότητα. Θα αγωνιζόμασταν να μηδενίσουμε την ανεργία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στο δήμο και νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Είχαμε δηλώσει ότι αν μας δινόταν η δυνατότητα να διοικήσουμε τον δήμο, ο συνδυασμός «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ», το πρώτο πράγμα που θα κάναμε θα ήταν να μιλήσουμε και με τους άλλους συνδυασμούς και να διοικήσουμε όλοι μαζί, για το καλό των δημοτών, για το καλό της πόλης μας. Η απόφαση των δημοτών με την ψήφο τους μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε στην θέση της αντιπολίτευσης.

Οι 39 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» εξουσιοδοτήσαμε τον επικεφαλή του συνδυασμού μας Μιχάλη Νικητάκη όπως μας εκπροσωπήσει και να συζητήσει με Θοδωρή Βασιλάκο επικεφαλή του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και Γιώργο Καπλάνη επικεφαλή του συνδυασμού «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» οι οποίοι θα ζητήσουν την ψήφο των δημοτών στις 25 Μαΐου 2014 για να μπορέσουν να στηρίξουν την ανάπτυξη της πόλης και την ευημερία των πολιτών. Με αυτό το κριτήριο θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να μην μείνουμε αμέτοχοι για τους λόγους ότι δεν είμαστε αδιάφοροι, αλλά ενεργοί πολίτες και με το σύνθημα μας ότι μία θέση στον Δήμο δεν είναι επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά κοινωνική προσφορά, πήραμε ομόφωνη απόφαση να προτείνουμε στους 2 συνδυασμούς αν επιθυμούν να υιοθετήσουν τα 4 μεγάλα έργα του συνδυασμού μας και να τα κάνουν πράξη.

Με αυτή την απόφαση πήρε την εντολή και συναντήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Μιχάλης Νικητάκης και μας ενημέρωσε για τις θέσεις που πήραν οι επικεφαλείς των συνδυασμών «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ».

Ο Θεόδωρος Βασιλάκος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» δήλωσε στον επικεφαλή του συνδυασμού μας Μιχάλη Νικητάκη ότι εάν οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας του δώσουν την δυνατότητα να διοικήσει τον Δήμο, επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμα του και να υλοποιήσει τα 4 μεγάλα έργα διότι τα βρίσκει καινοτόμα και ότι θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας. Δεσμεύτηκε να κάνει άμεσα κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση τους. Δήλωσε επίσης ότι μπορούν από κοινού να υπογράψουν πρωτόκολλο καλής θελήσεως. Ζήτησε από τον Μιχάλη Νικητάκη επικεφαλή του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» να κάνουν πράξη τα όσα δεσμεύτηκαν προεκλογικά, να δώσουν τον αγώνα για το καλό της πόλης και χρησιμοποίησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Μιχάλη Νικητάκη ότι όλοι πρέπει να γίνουμε μια οικογένεια , για το καλό της πόλης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Μιχάλης Νικητάκης του ζήτησε διαφάνεια στα οικονομικά του δήμου καθώς επίσης webt.v στο δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε οι δημότες να έχουν άμεση ενημέρωση. Ο Θεόδωρος Βασιλάκος δήλωσε ότι δεσμεύεται για όλα καθώς επίσης τα έχει εντάξει ήδη στο πρόγραμμα του και στις δεσμεύσεις του.

Στο ίδιο ερώτημα του επικεφαλή του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» Μιχάλη Νικητάκη αν δέχεται να υιοθετήσει το πρόγραμμα μας, ο κύριος Καπλάνης δήλωσε ότι όσον αφορά το πάρκο ημερόβιων και νυκτόβιων πτηνών μπορούν να το στηρίξουν καθώς επίσης μπορούν να υιοθετήσουν την ανακατασκευή του πάρκου Μητέρα και τη δημιουργία σύγχρονου ποδηλατοδρόμου, ο οποίος δήλωσε ότι το έχει εντάξει στο πρόγραμμα τους. Δεν υιοθέτησε το πάρκο paintballστα Νταμάρια που για εμάς έχει μείζον σημασία, διότι και αυτό εντάσσεται στο σχολικό τουρισμό, στο χώρο αναψυχής και διασκέδασης (αναγνωρισιμότητα της πόλης) και είναι πηγή εσόδων για το δήμο. Η αιτιολογία της άρνησης ήταν ότι στο πρόγραμμα του έχει δεσμευτεί να δημιουργηθεί το θέατρο «Καμπανέλη» που είναι δέσμευση πάρα πολλών ετών. Όσον αφορά την άρνηση δημιουργίας δημοτικής αγοράς, το επιχείρημα του ήταν ότι έχει γίνει χρήση γης πολιτισμικού χαρακτήρα καθώς και ότι η δανειοδότηση από την τράπεζα έγινε με αυτό το χαρακτήρα.

Με κριτήριο ποιον συνδυασμό θα στηρίξει ο συνδυασμός μας τέθηκε σε ερώτημα αν πιστεύουμε στο πρόγραμμα μας,

Προχωρήσαμε σε ψηφοφορία, η απόφαση ήταν ομόφωνη, με απόλυτη πλειοψηφία στηρίζουμε το πρόγραμμα μας.

Το δεύτερο ερώτημα αν πρέπει να πάμε με κάποιον συνδυασμό που υιοθέτει και προτίθεται να στηρίξει εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα μας,

Προχωρήσαμε σε ψηφοφορία, η απόφαση πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, πιστεύουμε ότι πρέπει να πάμε με συνδυασμό που υιοθέτει το πρόγραμμα μας .

Το τρίτο ερώτημα αν θα στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Βασιλάκου Θεόδωρου, ο οποίος δεσμεύεται εξ ολοκλήρου για το πρόγραμμα μας

Προχωρήσαμε σε ψηφοφορία, η απόφαση ήταν 37 υπέρ στήριξης του Βασιλάκου και 2 απόντες.

Δίνουμε την εντολή στον επικεφαλή του συνδυασμού μας όπως δημοσιοποιήσει την απόφαση μας.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ

«ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

 

Πιστεύοντας ότι οι προθέσεις του επικεφαλή του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βασιλάκου είναι αγνές και με κριτήριο ότι επιθυμεί να στηρίξει άμεσα τα 4 μεγάλα έργα του προγράμματός μας, αποφασίσαμε να δώσουμε τον αγώνα στηρίζοντας στις 25 Μαΐου 2014 τον συνδυασμό του Θεόδωρου Βασιλάκου «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».

Δεσμεύομαι για 5 χρόνια να τιμήσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας στηρίζοντας με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας δίνοντας μου την δυνατότητα να τους εκπροσωπώ στο δημοτικό συμβούλιο διεκδικώντας με κάθε τρόπο την ανάπτυξη της πόλης μας και την ευημερία των δημοτών της. Αυτή ήταν και η αιτία που με ανάγκασε να προτείνω την υιοθέτηση των 4 μεγάλων έργων του προγράμματος μας.

Δηλώνω επίσης ότι θα στηρίξω κάθε θετική προσπάθεια της διοίκησης που θα επιλέξουν οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας ,θα ασκήσω σκληρή αντιπολίτευση σε όποιον λειτουργήσει εις βάρος της πόλης και θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών της.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ,

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ