ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ

”ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους και όλες εσάς, που με  τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, δώσατε στο συνδυασμό μας ένα δυναμικό αποτέλεσμα.
Κάποιοι, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, ερμηνεύουν σαν ”νίκη” την πτώση των ποσοστών τους απο το 51% στο 29 %.
Εμείς από αυτά τα ποσοστά συμπεραίνουμε, ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου που τους είχε στηρίξει, αντιλήφθηκε ότι αυτή η διοίκηση δεν έδωσε τίποτα, γιατί δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει στο λαό της πόλης μας.
Το 70% των δημοτών μας, κατέδειξε  με την ψήφο του στις 18-5-2014, ότι έχει ήδη πειστεί για την κακοδιαχείριση, την αδράνεια και την απάθεια της δημοτικής αρχής, τα μόνα χαρακτηριστικά που έχει να επιδείξει για ολόκληρη τη θητεία της και τα οποία κάθιστούν πλέον επιτακτική την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου μας.
Θεωρούμε ότι όσοι επέλεξαν στις εκλογές αυτές την απερχόμενη διοίκηση, δεν ήταν παρά ένα αριθμητικό αντίτυπο της εναπομείνουσας δύναμής της, που όσο πέφτουν οι μάσκες συνεχώς συρρικνώνεται.
Η προσπάθειά μας δεν έχει τη στήριξη κρατικών ή άλλων  μηχανισμών. Στηρίζεται στην ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια και την τιμιότητα. Μοναδικό μέλημα έχει την αγνή πρόθεση για δίκαιη προσφορά στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο τη μεγάλη νίκη.