ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

Π Ρ Ω Τ Η  Κ Α Ι  Μ Ε  Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α !

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οι πολίτες της Αγίας  Βαρβάρας εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο συνδυασμό «Η Δική μας Πόλη» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ αναδεικνύοντάς τον πρώτο  και με διαφορά.

Τους ευχαριστούμε  μέσα από την καρδιά μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αυτό συνεπάγεται .

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι αυτή η επιτυχία του συνδυασμού μας επιτεύχθηκε σε ένα κατακερματισμένο εκλογικό τοπίο που αποτελείτο από 9(!) συνδυασμούς και 361 συνολικά υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Όλα αυτά, όμως, τέλειωσαν χθες. Σήμερα είναι η ώρα η πόλη και οι πολίτες να κινηθεί στο πλαίσιο όσων από την πρώτη στιγμή διακηρύξαμε. Στην μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση , συνεννόηση, ενότητα για την προστασία των κατακτήσεων της Αγίας Βαρβάρας και των κατοίκων της, κρατώντας ζωντανή την προοπτική  για ένα μέλλον προόδου και ανάπτυξης.

Οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας στη συντριπτική τους πλειοψηφία συγκροτούν ένα ευρύ, ενωτικό μέτωπο ανεξάρτητα από τη ψήφο και την επιλογή της 1ης Κυριακής. Ένα μέτωπο που δεν θα επιτρέψει το πισωγύρισμα της πόλης, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο σε περιπέτειες για την πόλη και την κοινωνία μας.

Καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας, με την επαγρύπνηση την κινητοποίηση  και την συμμετοχή τους να κρατήσουν την τύχη  της δικής μας πόλης στα δικά τους χέρια!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

ΓΙΩΡΓΟΣ    ΚΑΠΛΑΝΗΣ