Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Την Τετάρτη 14 ΜαΪου στο “Πάρκο ΜΗΤΕΡΑΣ” ο συνδυασμός που ηγείται ο κ. Γιώργος Γεωργιαννάκης πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση. Στην ομιλία του ο κ. υποψήφιος Δήμαρχος της Συμπαράταξης, επιτέθηκε κατά των άλλων ανθυποψηφίων δημάρχων της πόλης μας

Παρακάτω δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις αναφορές του σε αυτούς.

Ο δήμαρχος κ. Καπλάνης αλλά και οι βοηθοί του στη διοίκηση του δήμου κ.Φέγγη και κ. Βασιλάκος δέσμιοι των εξαρτήσεων τους από το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου υπεράσπισαν όλες τις τροϊκανές πολιτικές που επιβλήθηκαν στην αυτοδιοίκηση. Κάθε αντιλαϊκό μέτρο που επιβλήθηκε σε αυτή τη πόλη είναι και δικό τους έργο.

Η κ. Φέγγη κατηγορεί τους συνεργάτες της για ασυδοσία. Ο κ. Βασιλάκος διατείνεται ότι θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο. Πότε λένε την αλήθεια? Αν η ασυδοσία είναι δεδομένη γιατί δεν αποκαλύπτουν τα στοιχεία τους στους πολίτες? Γιατί δεν προσέφυγαν στον εισαγγελέα? Γιατί δεν παραιτήθηκαν?

Αλλά και οι ομόσταυλοι και ομογάλακτοι μέχρι πρότινος συνάδελφοι τους κ. κ. Γιάγκας και Νικητάκης που ήταν τόσα χρόνια? Ποιες πολιτικές στήριζαν? Ποιες πολιτικές προωθούσαν? Ποιους μηχανισμούς και τώρα αγκαλιάζουν? Πότε θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική?

Ο κ. Γιάγκας ήταν βασικός υποστηρικτής των πολιτικών Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν»…

Ο κ. Νικητάκης βάλθηκε να μας θυμίσει – όχι μόνος του βέβαια- τους Μαυρογιαλούρους μιας άλλης εποχής….

Με τη κ. Σιαραμπή θα μπορούσαμε να έχουμε συναντηθεί και πάλι. Αλλά για μας τα προβλήματα έχουν χρώμα, έχουν ονοματεπώνυμο, δεν είναι ανεξάρτητα από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές. Στην εποχή των μνημονίων οι κουβέντες πρέπει να είναι καθαρές, τσεκουράτες. Στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία η κατάργηση των κομμάτων είναι φασισμός. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει ότι οι δημαγωγοί της πόλης θα είναι όλοι ανεξάρτητοι.