ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΛΑΝΗ

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας
με το συνδυασμό “Η Δική μας Πόλη” με υποψήφιο το Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι παντρεμένος με τη Γιώτα Ζήρα και έχουν τρία παιδιά, τη Μαρία-Νεφέλη, την Κατερίνα και το Φοίβο και μία εγγονή, τη Μάγια Εμμανουηλίδου.
Τελείωσε το Γυμνάσιο-Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας το 1978. Σπούδασε εργαζόμενος και αποφοίτησε από τη Σχολή Φυσικοθεραπείας το 1982 και την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1989.
Ως Χειρουργός Ορθοπαιδικός διατηρεί ιατρείο στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Α΄Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου είναι μέλος του προεδρείου της Ένωσης Ιατρών.
Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2003. Διετέλεσε πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου την τετραετία 2003-6, πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού το 2008, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης τη διετία 2011-2012, αντιδήμαρχος τα έτη 2007 και 2010 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2013 ως σήμερα.
Έχει λάβει μέρος σε αρκετές επιστημονικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και αυτοδιοικητικές εκδηλώσεις συστρατευόμενος με τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της προόδου. Είναι μέλος του ΕΕΣ και έχει εθελοντική προσφορά στα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τον μικρό κήπο του, ζωγραφίζει, γράφει και απολαμβάνει τις δημιουργίες του παγκόσμιου πολιτισμού.