ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ: “ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

εύχομαι να ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για να ανταλλάξουμε απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς για την πόλη μας και την αναβάθμιση του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Η μικρή μας πόλη δοκιμάζεται από μεγάλα  προβλήματα, που οι συνδημότες μας βιώνουν καθημερινά. Παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις σε θέματα καθαριότητας, συντήρησης και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας και των λιγοστών κοινόχρηστων χώρων,  δημοσίων υπηρεσιών,  δικτύου συγκοινωνιών,  δομών υγείας και πρόνοιας,  συντήρησης και εκσυγχρονισμού σχολικών κτιρίων, αθλητικών χώρων κτλ. Η πόλη μας απειλείται με περαιτέρω υποβάθμιση (σχεδιαζόμενη λειτουργία κέντρου μεταναστών, απαξίωση μέχρι κλείσιμο του Νοσοκομείου μας). Οι συνδημότες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής ανέχειας, ανεργίας ή επισφαλούς εργασίας.

Χρειαζόμαστε μια ενεργητική και δυναμική διοίκηση του Δήμου που θα είναι συμπαραστάτης και συνάμα σκληρός αγωνιστής για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών και την αναβάθμιση της πόλης μας.

Ο Δήμος μας απειλείται τα επόμενα χρόνια από υπέρογκα χρέη, εξαιτίας αλόγιστου δανεισμού που δεν έχει εξοφληθεί ικανοποιητικά από τις προηγούμενες διοικήσεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου μας για να μην καταρρεύσει.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τρόπο λειτουργίας του δήμου μας και θα είμαστε κοντά σας συνεχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου και όχι λίγο πριν πάτε στις κάλπες.

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε έργα ουσίας … κι όχι έργα βιτρίνας!

Με αγάπη για την πόλη μας!

Με ευθύνη για τα παιδιά μας!
Με ειλικρίνεια, ήθος, αρχές!
Με δύναμη και όρεξη για το μέλλον του τόπου μας!
Με πίστη και αξίες από τη θρησκεία μας!
Με όλα αυτά τα όπλα δίνουμε την έντιμη μάχη μας για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Γιατί δε θέλουμε άλλους «επαγγελματίες» πολιτικούς…που μας έχουν φέρει στη σημερινή δεινή κατάσταση.
Γιατί είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι με εσάς από τους πολιτικούς χειρισμούς, την οικογενειοκρατία, την αναξιοκρατία, τη ρουσφετολογία, την “δήθεν” διαφάνεια.
Γιατί δεν είναι “περισσότερο άξιοι και έξυπνοι”!
Γιατί πρέπει να βάλουμε τάξη στο “σπιτικό” μας, στον τόπο μας!
ΕΜΕΙΣ!  Δυναμικά!  Θαρρετά! Με το κεφάλι ψηλά!


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που έχουμε μάθει να εργαζόμαστε και να μοχθούμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να οφείλουμε χάρες, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.
Κατανοούμε ότι είστε πλέον δύσπιστοι από την πολιτική ζωή. Η ελπίδα όμως δε σβήνει! Είμαστε ιδεολόγοι και γι’ αυτό δυνατοί!

Θέλουμε να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Οι πρώτες και άμεσες προτεραιότητες της διοίκησής μας θα είναι:

1)   Καθαριότητα (σε όλη την πόλη, απολύμανση κάδων απορριμμάτων και αντικατάσταση παλαιών-κατεστραμμένων, ανακύκλωση, σύγχρονα μέσα αποκομιδής σκουπιδιών  μυοκτονίες κλπ) και σωστός φωτισμός της πόλης.

2)   Σωστή συντήρηση και εκσυγχρονισμός όλων των σχολικών και δημοτικών κτιρίων, εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

3)   Η κατασκευή σε όλα τα Δημοτικά και Δημόσια κτίρια βοηθημάτων πρόσβασης ΑμεΑ.

4)   Οδοστρώματα και πεζοδρόμια της πόλης μας σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

5)   Δημοτική συγκοινωνία που θα εξυπηρετεί την πρόσβαση των συμπολιτών μας σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και στους σταθμούς Μετρό.

Σημαντικότατα προβλήματα της πόλης μας για τα οποία θα αγωνιστούμε σκληρά είναι:

1)   Νοσοκομείο «Η Αγία Βαρβάρα». Δέσμευση δική μου και της ΔΕΚ είναι ότι θα διεκδικήσουμε με όλους τους τρόπους την διασφάλισή του και την εύρυθμη λειτουργία του.

2)   Η οριστική αποτροπή των σχεδίων δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην πόλη μας.

3)   Η δημιουργία άμεσα Κέντρου Πρόνοιας, το οποίο θα περιλαμβάνει Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κέντρο Τηλεϊατρικών υπηρεσιών (σε συνεργασία με τον ΟΤΕ) και Κοινωνικό Παντοπωλείο.

4)   Η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ και η κατάργηση των τεσσάρων (4) γραμμών πυλώνων είναι ένα χρόνιο αίτημα όλων των κατοίκων αυτής της πόλης. Η Δημοτική Ενωτική Κίνηση θα αγωνιστεί με προγραμματισμό και συνέπεια για τη λύση αυτού του προβλήματος που και την υγεία των κατοίκων επηρεάζει αρνητικά αλλά και την πόλη συνολικά υποβαθμίζει.

5)   Η άμεση παράδοση του χώρου της π. ΒΙΟΧΡΩΜ στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας. Θα διεκδικήσουμε με σοβαρές προτάσεις κονδύλια χρηματοδότησης από τα διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα. (ΕΣΠΑ κα.)

6)   Η αδειοδότηση και επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου ΠΑΝΘΕΟΝ.

7)   Η ταχύτατη έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα και η κατασκευή όλων των αθλητικών έργων που έμειναν δυστυχώς στις υποσχέσεις από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Προτεραιότητα θα δώσουμε στην κατασκευή  κολυμβητηρίου και γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5.

Στο πρόγραμμα μας που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν αναλυτικότερα στοιχεία και στόχοι.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ