Συνεχίζεται η απροσάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων οδηγών

Δεν έχει τελειωμό η κατάσταση με το παρκάρισμα των οχημάτων στην κεντρική λεωφόρο της πόλης μας και στους πέριξ δρόμους.

Καθημερινά συμπολίτες μας αποδεικνύουν πως ετσιθελικά θα παρκάρουν όπου θέλουν αδιαφορώντας για την εικόνα της πόλης μας, την ασφάλεια των πεζών κυρίως αλλά και την παρεμπόδιση των συγκοινωνιών.

Λάβαμε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε, αφού πρώτα καλύψαμε τον αριθμό του οχήματος, που έχει παρκάρει επάνω στο πεζοδρόμιο της Ελ. Βενιζέλου, δίπλα από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, διότι η πρόθεσή μας δεν είναι η τιμωρία του παραβάτη, αλλά να του δώσουμε να καταλάβει πως ΟΛΟΙ μας οφείλουμε να φροντίσουμε τη σωστή λειτουργία της πόλης μας.

 

Η κατάσταση όμως όσον αφορά τα φορτηγάκια της λαϊκής αγοράς που λειτουργεί κάθε Παρασκευή στον πεζόδρομο της Κουντουριώτη παραμένει χαώδης.

Οι πωλητές παρκάρουν τα οχήματά τους επί της Βενιζέλου ακριβώς στα φανάρια με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, καταργώντας την μία από τις δύο λωρίδες που έχουν κατεύθυνση τον Κορυδαλλό, αδιαφορώντας για την αναστάτωση που προκαλούν.

Πληροφορηθήκαμε πως ο Δήμος έχει ενημερώσει τους πωλητές για το θέμα, όπως και για τη μη τήρηση του ωραρίου τους, αλλά έως τώρα δεν έχει βρει ανταπόκριση και σκέπτεται να προχωρήσει σε μέτρα.