Χριστουγεννιάτικο Δένδρο το εργοτάξιο στην Καραολή…

Ξαφνιαστήκαμε από τις φωταψίες που υπάρχουν στη συμβολή των οδών Καραολή και Αφροδίτης πριν λίγη ώρα που περάσαμε από το σημείο αυτό, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 20:00΄.

 

Η ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Η ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ

Μετά τη γενική κατακραυγή, τα δημοσιεύματά μας  και τις χθεσινές προχειρότητες που προκάλεσαν την αγανάκτηση του κόσμου, η Κατασκευαστική Εταιρεία απόψε Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, τοποθέτησε ως όφειλε, αλλά εώς σήμερα δεν είχε πράξει, ΦΑΡΟΥΣ περιμετρικά του αποχετευτικού έργου που πραγματοποιεί σε αυτούς τους δρόμους.

Η ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΘΕΣ

Εκτός των ΦΑΡΩΝ που προειδοποιούν πεζούς και οχήματα, τοποθέτησε και τσιμεντένια εμπόδια που δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν στο εργοτάξιο της, ενώ φρόντισε το πλέγμα να είναι τεντωμένο και ευδιάκριτο.

Χρειάστηκε να υπάρξει ο πολλαπλός τραυματισμός του συμπολίτη μας, να φωνάξουμε, να ενδιαφερθούμε, να γράψουμε ώστε να παρθούν τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μέτρα προστασίας.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο τραυματισθείς συμπολίτης μας κ. Πετράκης σε πόδι, χέρι, ώμο, στόμα, δόντια και πρόσωπο, από βαρύ όχημα της Κατασκευαστικής Εταιρείας, ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί σε θάλαμο στο ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο από εχθές το μεσημέρι που διεκομίσθει σε αυτό και παραμένει σε διάδρομο του Νοσοκομείου, όπως μας πληροφόρησε πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών κ. Παντελής Πρεντάκης.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η σωστή τακτική αλλά και υποχρέωση της Κατασκευαστικής Εταιρείας θα συνεχιστεί έως το πέρας της παρουσίας της στην πόλη μας και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Υπενθυμίζουμε την ατάκα της επιβλέπουσας του έργου, το μεσημέρι στην παρατήρησή μας πως εχθές δεν άναβαν οι ΦΑΡΟΙ, ότι: “Ακόμα κι αν δεν λειτουργούν για κάποιο λόγο, είναι ορατοί όταν πέσουν φώτα αυτοκινήτου επάνω τους επειδή αντανακλούν”.

Αναρωτιόμαστε, γιατί τότε η Κατασκευαστική Εταιρεία τοποθέτησε απόψε ΔΕΚΑ ΦΑΡΟΥΣ που λειτουργούν αντί των ΤΡΙΩΝ που δεν άναβαν εχθές και μεταμόρφωσε το εργοτάξιο σε “Χριστουγεννιάτικο Δένδρο”;