Φιλοζωικό Σωματείο “Η Αγία Βαρβάρα”: Τι σημαίνει εικονική υιοθεσία

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ:

Εικονική υιοθεσία είναι μια διαδικασία , χωρίς συμβόλαιο και χωρίς δέσμευση. Επιλέγεται ένα από τα τετράποδα μας και σας δίνεται η δυνατότητα, να προσφέρετε τα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες του ζώου που θα επιλέξετε. Έτσι με αυτό τον τρόπο βοηθάτε το ζωάκι να πάρει χάπια, αμπούλες, κολάρα για θεραπεία και πρόληψη ενάντια στα εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα, φάρμακα για τυχόν θεραπεία που ακολουθεί το ζώο (π.χ. ερλιχίωση,καλαζαρ), ετήσιες εξετάσεις και εμβόλια, αλλά και κολάρο και λουρί βόλτας αν πρόκειται για σκύλο, κουβέρτες, μπολ φαγητού και νερού και φυσικά τροφή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ?

Επειδή μπορεί να έχετε ήδη σκύλο, γάτα ή και τα δύο και δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κι άλλο στο σπίτι σας. Επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε στην ολοκληρωμένη φροντίδα ενός ζώου. Επειδή θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς!!! Κάποια από τα ζωάκια της φιλοζωικής είναι καιρό μέσα σε πανσιόν και κλουβιά και δύσκολα υιοθετούνται, μπορεί και να μην υιοθετηθούν ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να γυρίσουν στο δρόμο, γιατί δεν θα επιβιώσουν. Είναι πολύ σημαντική κάθε προσφορά σε τροφές και ίσως φάρμακα, αν χρειάζεται κάποιο απο τα ζώα αυτά, ώστε η φιλοζωική να καταφέρει να τα συντηρεί.Βοηθάς με αυτόν τον τρόπο, τετράποδες ψυχές!

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ:

Μπορείτε να επισκέφτεστε το ζωάκι σας όσο συχνά θέλετε σε συνεννόηση μαζί μας. Μπορείτε να το βγάζετε βόλτα, να του φοράτε το λουράκι που πιθανόν να θέλετε να φοράει, να το καλλωπίζετε να το πηγαίνετε στον κτηνίατρο και να το κάνετε ευτυχισμένο με όποιον τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε. Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε στις κοινοποιήσεις του άλμπουμ του ώστε να βρει σύντομα την παντοτινή του οικογένεια ή κάποια φιλοξενία σε σπιτικές συνθήκες . Μπορείτε ακόμα και να ψάξετε εντατικά για την ανάδοχη οικογένεια, που θα το αναλάβει και να του βρείτε εσείς την καλύτερη! Εάν βρεθεί η παντοτινή οικογένεια για το ζωάκι σας, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε εικονικά κάποιο άλλο. Δεν είναι δέσμευση η εικονική υιοθεσία αλλά είναι καθοριστική υποστήριξη ενός αδέσποτου φίλου σας για όσο καιρό εσείς μπορείτε…

Για περισσότερες πληροφορίες με inbox- η στα τηλ. 6986706477- Αθηνά – 6976230701- Αφροδίτη.

“Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.”