Ο Δήμος αδικαιολογήτως καθυστερεί, τη νόμιμη πληρωμή μόνιμης εργαζομένης του

Απίστευτη ταλαιπωρία συμβαίνει σε εργαζόμενη του Δήμου, στέλεχος  θα λέγαμε, από την ακατανόητη στάση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, να μη της καταβάλλει χρήματα που δικαιούται, εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα η εργαζόμενη αυτή εδώ και χρόνια, έπρεπε βάσει νόμου να πληρώνεται ένα συγκεκριμένο ποσόν λόγω των προσόντων που διαθέτει.

Ο Δήμος ποτέ όμως δεν της απέδωσε τον κανονικό μισθό, παρ΄ότι είναι παλαιά εργαζόμενη στο Δήμο.

Με απόφαση που εκδόθηκε και δημοσιεύτηκε και σε ΦΕΚ, τον περασμένο Μάϊο, η εργαζόμενη δικαιούται τον αυξημένο μισθό της και αναδρομικά, αλλά για άγνωστους λόγους δεν της έχουν καταβληθεί, έως σήμερα.

Με διάφορες δικαιολογίες ο Δήμος συνεχίζει να αποφεύγει την καταβολή του ποσού που δικαιούται , παρά τις δίκαιες διαμαρτυρίες της.

Τελευταία της  είχαν υποσχεθεί πως τον Οκτώβριο θα εισέπραττε τον μισθό της και όσα αναδρομικά είχε να λαμβάνει.

Δυστυχώς πάλι ο Δήμος φάνηκε ασυνεπής προς την υποχρέωσή του, απέναντι στην εργαζόμενη, η οποία είχε υπολογίσει σε αυτά τα χρήματα και είχε κανονίσει διάφορες υποχρεώσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εργαζόμενη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη.

Όλο αυτό το διάστημα το θέμα δεν είχε διαρρεύσει και οι όποιες κουβέντες και συζητήσεις γίνονταν “εντός των τειχών”, πληροφορηθήκαμε όμως πως πλέον ήρθε σε  γνώση της Αντιπολίτευσης του Δήμου και αυτό σημαίνει πως για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, θα “τρέξει” την υπόθεση.