ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Δεν αρκούν μόνο δηλώσεις και ευχές να μην ξανασυμβεί κανένα βίαιο περιστατικό στα σχολεία μας, πόσο μάλλον αυτό του ξυλοδαρμού του διευθυντή και της καθηγήτριας Γυμνασίου της πόλης μας, που μας ντροπιάζει όλους.  Χρειάζεται περίσκεψη, σωστός προγραμματισμός και μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, ώστε να αποτραπούν τέτοια φαινόμενα και να επικρατήσει σύνεση, ηρεμία, ηθική και κοινωνική τάξη. Μόνο σε τέτοιο περιβάλλον μπορούμε όλοι να ευτυχήσουμε, να δημιουργήσουμε, να προοδεύσουμε με το κεφάλι ψηλά.

Νίκη Σιαραμπή -Μιχαλακάκου                                                                                     Επικεφαλής Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης

———————-

Δελτίο Τύπου

Την απερίφραστη καταδίκη της βίαιης επίθεσης, που δέχθηκε ο διευθυντής και καθηγήτρια του 2ου γυμνασίου της πόλης μας από γονείς μαθήτριας, εξέφρασε με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας με το συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη» κύριος Μιχάλης Γιάγκας τονίζοντας ότι «καμία νομιμοποιητική βάση δεν μπορεί να υπάρχει σε φαινόμενα και συμπεριφορές βίας και τραμπουκισμού μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα».