Πυρ και μανία ο κ. Βασιλάκος για την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκος από τους χαρακτηρισμούς κατά του προσώπου του, που υπάρχουν στο “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο, που στάλθηκε  στην εφημερίδα μας και αναρτήσαμε με τίτλο : “Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου απαντά στον κ. Βασιλάκο, χρησιμοποιώντας βαρύς χαρακτηρισμούς. Η ανταπάντησή του”, σαν απάντηση στα σχόλια του, για το γεγονός πως το σωματείο δεν πήρε μέρος  στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο μας στο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Βασιλάκος με αίτησή του προς το Σωματείο, ζητά να πάρει αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης που αποφάσισε και ενέκρινε το περιεχόμενο του “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ”, καθώς επίσης και τα ονόματα όσων υπερψήφισαν αυτό.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τις δύο τελευταίες αναρτήσεις του κ. Βασιλάκου, μέσω των οποίων ανακοινώνει πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά όσων συμφώνησαν στο περιεχόμενο του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ:

12/7/2017

Θέλω δημόσια να ενημερώσω για αυτήν την χυδαία και προκλητική ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και ιδιαίτερα του προέδρου τους -σφραγίδα και δηλώνω δημόσια ότι, οι επιτήδειοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη .

Αγία Βαρβάρα 13/7/2017

Καλημέρα,

Αναρωτιέμαι πραγματικά πως αυτή η κατάπτυστη ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, ανακοινώθηκε στις 6/7/2017. Όταν η δική μου ανακοίνωση στο fb έγινε στις 6/7/2017 και ώρα 11 και 35 μμ το βράδυ.

Τώρα θα μου πείτε οι σφραγίδες-πρόεδροι, έχουν τέτοια οδηγία από τα αφεντικά τους, ώστε να παρακολουθούν τον αρχηγό τις αντιπολίτευσης τι ανακοινώσεις ανεβάζει.

Τώρα πως γίνεται μια ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων που έγινε στις 6/7/2017, στάλθηκε στις εφημερίδες, δηλαδή όλο το σωματείο ίσως, λέω ίσως, συνεδρίασε στις 12 τα μεσάνυχτα ή στις μία τα ξημερώματα, Όταν διαπιστωμένα τα τρία μέλη της συνδικαλιστικής παράταξής του, έλειπαν είτε με άδεια, είτε δεν γνώριζαν τίποτα για το όλο θέμα.

Αυτά για την ενημέρωση ακόμα και αυτών που αμφισβήτησαν την πραγματικότητα των γεγονότων.

Περιμένω την απάντηση του Σωματείου εργαζομένων για να προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την δημόσια αποκατάσταση του ονόματος μου.

Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών επαφών που είχαμε.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΕΌΔΩΡΟΣ
Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης
“Αγία Βαρβάρα Όλοι Μια Γειτονιά “