Τα παιδιά απόλαυσαν το SUMMER CAMP 2017

 

 

Τρεις υπέροχες εβδομάδες, από 16 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, γεμάτες δράση, παιχνίδι και ατελείωτες βουτιές στο κολυμβητήριο απόλαυσαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο SUMMER CAMP 2017.

Για 2η χρονιά οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας υπήρξαν οι χώροι υποδοχής των παιδιών για την ξεχωριστή αυτή δράση που φέτος διήρκησε μια επιπλέον εβδομάδα.

Όλοι εμείς που διοργανώσαμε και φέτος το Summer Camp 2017 απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Μπίρμπα Δημήτρη, τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργο Καπλάνη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας Αιγάλεω κ. Χριστόγλου Γιάννα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αγίας Βαρβάρας κ. Ντάβιο Θέμη, την Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω κ. Κορμέντζα Σοφία καθώς και τον συντονιστή Αθλητικών Χώρων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας κ. Τσολομύτη Κώστα για την άψογη συνεργασία μας και την φιλοξενία που μας προσέφεραν στους χώρους όπου διεξήχθη το Summer Camp 2017.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω κ. Φίλιππα Άννα για την υποδοχή των μικρότερων παιδιών του Summer Camp 2017 στους φιλόξενους χώρους του Σχολείου στο οποίο προΐσταται.

Κρατώντας γλυκιά ανάμνηση το χαμόγελο όλων των παιδιών που συμμετείχαν στο Summer Camp 2017 ανανεώνουμε το καλοκαιρινό μας ραντεβού για τον Ιούνιο του 2018!

Για την διοργάνωση,

Δαμόπουλος Γιάννης Πρόεδρος ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Γράψας Γιώργος Πρόεδρος ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ