ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΠΥΥ

Αγία Βαρβάρα, 17/2/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΔΕΚ)

Η ΔΕΚ και η επικεφαλής της κ. Νίκη Σιαραμπή – Μιχαλακάκου πιστεύουν ότι σε τόσο σοβαρά και κρίσιμα θέματα που αφορούν όλους μας, όπως το κλείσιμο το ΙΚΑ- ΕΟΠΥΥ, αυτό που έχει πρώτιστη σημασία είναι η ενότητα των πολιτών πέρα και πάνω από τα στενά κομματικά συμφέροντα. Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να συστρατευτούν στον αγώνα για την προάσπιση του δικαιώματός μας στην υγεία,  το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Κανένας δε περισσεύει. Πέρα και πάνω από χρώματα και κόμματα προέχει το κοινό καλό.

Η κ. Νίκη Σιαραμπή -Μιχαλακάκου μετά το αίτημα και την παρότρυνση των γιατρών και του υγειονομικού προσωπικού να κληθεί και ο Δήμαρχος, κ. Καπλάνης, που έως εκείνη τη στιγμή απουσίαζε, ώστε να αναλάβει τις ευθύνες του, ως δήμαρχος, δηλ. να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς του Δήμου προς την κατεύθυνση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών,  πήρε η ίδια  την πρωτοβουλία να τον καλέσει.. Ο Δήμαρχος δέχτηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία τους να προσέλθει.

Στην ανακοίνωση του γεγονότος κάποιοι ενοχλήθηκαν και τότε προχώρησαν σε λεκτική επίθεση προς την κ.  Νίκη Σιαραμπή – Μιχαλακάκου, μη μπορώντας να κατανοήσουν ότι  αυτό που επιδιώκει η ΔΕΚ είναι η ομοψυχία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  των αγώνων των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Λυπόμαστε ειλικρινά που κάποιοι (πιστεύουμε λίγοι…)  δεν θέλουν ή δε μπορούν να κατανοήσουν τα αγνά μας κίνητρα και την αγάπη μας για τούτο τον τόπο που πραγματικά μαστίζεται από τόσα δεινά!