Η ΕΡΤ θα μεταδόσει ζωντανά τη θεία λειτουργία από την Αγία Βαρβάρα, την Κυριακή 21 Μαϊου

Την Κυριακή 21 Μαϊου, εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, η ΕΡΤ θα μεταδόσει ζωντανά από τον Ι. Ναό της Αγίας Βαρβάρας της πόλης μας τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα παραστούν οι Πολιτικοί Αρχηγοί Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά, ίσως και άλλοι πολιτικοί.

Τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο γίνεται αναφορά και στην προσέλευση του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μάθαμε πως ο τέως ήταν προσκεκλημένος στις 14 Μαϊου, ημέρα που ήρθε το Ι. Λείψανο της Αγίας Ελένης στην πόλη μας, βάσει του πρωτοκόλλου το οποίο προβλέπει το κάλεσμα Εστεμμένων και Αρχηγών Χριστιανικών Κρατών της Ευρώπης, επειδή η Αγία Ελένη υπήρξε Αυτοκρατόρισσα εν ζωή.

Ο Κωνσταντίνος δεν παρευρέθη λόγω προβλήματος υγείας (θέμα κινητικότητας), δεν αποκλείεται όμως να έρθει κάποια στιγμή στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας προκειμένου να προσκηνύσει το Ιερό Σκήνωμα, αλλά ανεπίσημα και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα Μέσα Ενημέρωσης.

Από την οικογένειά του παρευρέθη η αδελφή του Πριγκήπισσα Ειρήνη, η οποία μάλιστα βάσει του πρωτοκόλλου, στο επίσημο δείπνο που δόθηκε καθόταν δίπλα στο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Καπλάνη.