Tο μεγάλο καμπ του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ξεκινά!

Η συνεργασία των συλλόγων Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και Θεμιστοκλή Αιγάλεω φέρνει τον τέλειο συνδυασμό αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης! Τα μυστικά αγαπημένων αθλημάτων , η χαρά της εκμάθησης μέσα στο γήπεδο, σε δροσερούς υπαίθριους χώρους αλλά και οι δροσερές βουτιές στο κολυμβητήριο, στην διάθεση αγοριών και κοριτσιών για 15 ξεχωριστές ημέρες!

Αυτό είναι το ξεχωριστό και αλλιώτικο καλοκαιρινό αθλητικό καμπ των δύο συλλόγων, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε κάτι πρωτοποριακό, προκειμένου τα μικρά παιδιά των δύο πόλεων, αγόρια και κορίτσια, να περάσουν 15 αξέχαστες μέρες, μαθαίνοντας χαλαρά τα μυστικά του μπάσκετ, του βόλλευ, της ρυθμικής , όπως βέβαια και της κολύμβησης, κάνοντας τις απαραίτητες δροσερές βουτιές.

Τα σχολεία κλείνουν και από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου, το μεγάλο καμπ του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ξεκινά!

Δηλώστε συμμετοχή στο καλύτερο καλοκαιρινό καμπ, το μοναδικό που προσφέρει και βουτιές στο κολυμβητήριο!

Το καμπ θα διεξαχθεί στο κλειστά γυμναστήρια της Αγίας Βαρβάρας, στο κλειστά γυμναστήρια του Αιγάλεω και στο κολυμβητήριο του Αιγάλεω.

Οι παροχές ενδεικτικά θα είναι: T-SHIRT, ελαφρύ γεύμα, εμφιαλωμένο νερό, χυμός, καθώς και 20% έκπτωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά στα αθλητικά τμήματα των δύο ομάδων.

Επίσης με την συμμετοχή στο καλοκαιρνό καμπ προσφέρεται έκπτωση 20% στα δίδακτρα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΓΡΑΨΑΣ», Χορηγού του Καλοκαιρινού Camp, για την σχολική χρονιά 2017-18.

Πληροφορίες – εγγραφές : 210 5698865 – 6938656311(what;s up) & 6907798511 (vodafone)