Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού

Δεκάδες συμπολίτες μας συμμετέχουν στην προσπάθεια εξεύρεσης του 6χρονου κοριτσιού, που κατά τον πατέρα του εξαφανίστηκε απο το σπίτι του, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη μας, εχθές το βράδυ.

Ο πατέρας παραμένει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και καταθέτει από το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών  σταθμών έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Σημειώνουμε πως ο πατέρας είναι συνταξιούχος Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης μας.

Ιδιαίτερος λόγος φαίνεται πως υπάρχει αφού την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών και όχι εκείνη εξεύρεσης αγνοουμένων της ΕΛΑΣ.

Η προσπάθεια ανεύρεσης του 6χρονου κοριτσιού επικεντρώνεται στους κάδους απορριμμάτων κυρίως.

Για το λόγο αυτό έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες καθαριότητας των όμορων Δήμων να ελέγχουν τους κάδους πριν τους αδειάσουν στα απορριμματοφόρα οχήματα.

Η γύρω από το σπίτι περιοχή έχει γίνει “φύλλο και φτερό” και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά από το “χαμόγελο του παιδιού” ψάχνουν παντού.

Έξω από το σπίτι υπάρχουν πέντε οχήματα από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ένα από αυτά είναι ένα ειδικό ΒΑΝ με ηλεκτρονικούς πίνακες και οθόνες που παρατηρούν μέσω δορυφορικών λήψεων την ευρύτερη περιοχή.

Πριν λίγη ώρα συμβατικό όχημα της Αστυνομίας έφερε στο σπίτι το δίδυμο αδελφάκι της αγνοούμενης, το οποίο ήταν στη ΓΑΔΑ, μαζί με τον πατέρα του.

Η μητέρα των παιδιών έχθές το βράδυ ήταν σε νοσοκομείο για επέμβαση και επέστρεψε σπίτι της μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης.

Δυστυχώς λίγες είναι οι ελπίδες να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή.

Μακάρι να μας διαψεύσουν τα γεγονότα…