Μηχάνημα έργων απέκλεισε τη συμβολή Χανίων και Σίφνου

Γράφαμε εχθές πως κάποιοι αυθαίρετα παραμέρισαν τα απαγορευτικά που υπήρχαν στη συμβολή των δρόμων Χανίων και Σίφνου και έδωσαν το σημείο εκείνο στην κυκλοφορία παρ’ότι δεν ήταν έτοιμο να δεχτεί κίνηση τροχοφόρων (κάτω φωτό).

Ο Δήμος επανέφερε  εχθές το πρωί τα απαγορευτικά εμπόδια στη θέση τους αλλά αργότερα πάλι  κάποιοι τα παραμέρισαν και άνοιξε παράνομα  αλλά και επικίνδυνα ο δρόμος, αφού ακόμα τα φανάρια στην συμβολή Χανίων και Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι απενεργοποιημένα και στο οδοστρωμα υπάρχουν τσιμεντένιοι αγωγοί και άλλα υλικά.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος δήλωσε στην εφημερίδα μας πως έως την Μεγάλη Τετάρτη θα δοθεί στην κυκλοφορία το σημείο εκείνο.

Επίσης θα επανέλθει η παλαιότερη κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης μας που άλλαξε λόγω των αποχετευτικών έργων που γίνονται και τα δρομολόγια της συγκοινωνίας θα επανέλθουν όπως ήταν πριν ξεκινήσουν τα έργα.

Εως τότε και προκειμένου να αποκλείσει κάθε άλλη μετακίνηση των εμποδίων, ο Δήμος ζήτησε από τον εργολάβο να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο εργολάβος λοιπόν πάρκαρε ένα τεράστιο μηχάνημα έργων και πέτυχε τον αποκλεισμό του δρόμου.

Ελπίζουμε πάντως ο Δήμος να ανοίξει τον δρόμο ακόμα και πριν την Μεγάλη Τετάρτη εάν είναι δυνατόν, γιατί τα μαγαζιά εκεί, περιμένουν τις εορτές του Πάσχα να “βγάλουν κανένα σπασμένο”.