Μία ακόμη νίκη για τον Πολυνίκη για να περάσει στην φάση των play offs

Μία ακόμη νίκη για τον Πολυνίκη στην προσπάθεια του να περάσει στην φάση των play offs Ανόδου στην Α΄ ΕΣΚΑ.
Με ένα ξέσπασμα ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο και το επί μέρους σκορ να γίνεται 16-0 ο Πολυνίκης έφτασε στην νίκη ενώ ταυτόχρονα η απόδοση όλων των παικτών κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο.

Δύο μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Ά φάσης των αγώνων ο Πολυνίκης εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στον ιδιαίτερο απαιτητικό και δύσκολο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του Ηλία Στρατικόπουλου με 14 νίκες στο ενεργητικό της διαγράφει ήδη μια απόλυτα πετυχημένη πορεία καθώς όχι μόνο διεκδικεί την απίστευτα δύσκολη πρόκριση στα play offs αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει να αξιοποιεί τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Στην αναμέτρηση απέναντι στην Παιανία ο 14χρονος Θανάσης Μόρφος πήρε το βάπτισμα της συμμετοχής, ακολουθώντας τους υπόλοιπους 5 πιτσιρικάδες οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει χρόνο συμμετοχής με την προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνει σε αυτούς ο προπονητής της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 18-14, 41-39, 61-47, 76-59.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ (Στρατικόπουλος, Λαγός): Δημητρακούλης, Τσόλης 6, Μένος 11 (1), Πανδής 7 (1), Βερβίτας 11, Κουλούρης, Μόρφος Β. 2, Μόρφος Α., Μπαραμπούτης 10 (1), Χιώτης 11, Μαντζιώρης, Βαμβακίδης 18 (2).