Βασιλάκος κατά Πρεντάκη με βαρύς χαρακτηρισμούς, σε επιστολή του στην εφημερίδα μας

Καλησπέρα κύριε Βαμβακοπουλε Παρι,

Είχατε την “τιμή” να φιλοξενήσετε στην ιστοσελίδα και το fb της εφημερίδας σας, τον λαλίστατο κύριο Παντελή Πρεντακη. Τον ποιο πετυχημένο τέως αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Το μόνο πράγμα που είναι καλός, είναι να προσπαθεί να λοιδορεί και να χλευάζει όποιον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, ευθέως και δημόσια. Όταν για τους λόγους που είναι εμφανείς, ο δήμαρχος του κ. Καπλάνης, τον άλλαξε γιατί μάλλον, λέω μαλλον, ήταν πολύ λιγος για αυτή την δύσκολη θέση και έκρινε σκόπιμο να τον αλλάξει.

Τώρα επειδή είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει, αλλά είμαι της άποψης “όλα στο Φως”, θέλω να ενημερώσω τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας πως έχουν τα γεγονότα που εξιστορεί ο κ. Πρεντακης.

Λοιπόν επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, σας ενημερώνω ότι, κάποια περίοδο ήρθα σε επικοινωνία με τον κ. Πρεντάκη τότε αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου και του είπα ότι είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω το Δήμο ώστε μέσω της υπηρεσίας μου, να τους βρω αυτοκίνητα, μέσω ΟΔΥΕ και τελωνείων, διότι εκεί σε αυτό το τομέα του Δημοσίου εργάζομαι.

Επικαλούμαι τον τότε αντιδήμαρχο κ.Σπύρο Μιχο και τον αντιδήμαρχο Νταβιο Θεμιστοκλή που ήταν μπροστά στην συζήτηση, χωρίς να με αναφέρουν διότι τους είπα γι’αυτό μας επέλεξαν οι δημότες για να προσφέρουμε ότι μπορούμε για το καλό της πόλης.

Τους έδωσα μια λίστα με πέντε οχήματα από το τελωνείο Πατρών.

Αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να το “θαψουν” και βγαίνει τώρα ο κ. Πρεντακης να με κατηγορήσει, ο κύριος “τιποτα”, ο κύριος τ. αντιδήμαρχος του στρογγυλου “μηδέν”.

Βασιλάκος Θεόδωρος