Συνεχίζονται τα προβλήματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (καταγγελίες)

Συνεχίζονται, αν και με μικρότερη ένταση, τα προβλήματα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, αφού η ανάρτηση πολλών προκηρύξεων για χιλιάδες θέσεις εργασίας έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών που θέλουν να προχωρήσουν στην συμπλήρωση των ηλεκτρονικών δηλώσεων. Χτες εξάλλου δημοσιεύτηκε και νέα προκήρυξη για 404 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια.

Όπως υποστηρίζουν ενδιαφερόμενοι, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση τους, στην ιστοσελίδα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις όπως δηλώνουν, παρότι μπαίνουν στο site, είναι «πολύ δύσκολη η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης».

Μάλιστα, υπάρχουν και πολίτες που σημειώνουν ότι αν συνεχιστούν τα τεχνικά προβλήματα «η παράταση που δόθηκε μπορεί να είναι και άνευ σημασίας».

Πάντως στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε να ανταποκριθούν πλήρως τα συστήματα στην μεγάλη επισκεψιμότητα, η οποία κάποιες χρονικές στιγμές της μέρας χτυπάει «κόκκινο».

Υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σκέλος της αίτησης είναι απαραίτητο πριν τα επόμενα στάδια της υποβολής του αιτήματος. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η συμμετοχή στο διαγωνισμό και με την αποστολή υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ.

Καταγγελίες e-αναγνωστών

Όπως καταγγέλουν e-αναγνώστες της ιστοσελίδας, προσπαθούν από την περασμένη Τετάρτη να μπουν στο asep.gr, ώστε να δουν τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και να στείλουν το αίτημά τους.

Ωστόσο η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή υπολειτουργεί. Διαμαρτύρονται ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι εκτός διαγωνισμού.

πηγή:Aftodioikisi.gr