Ο Βασιλάκος συγχαίρει τον Μίχο και καλεί τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου στο Δημοτικό Συμβουλιο

Πρόσφατα γράφαμε για την μηνυτήρια αναφορά του Νομικού Συμβούλου του Δήμου κ. Φραντζεσκάκη, κατά του π. Αντιδημάρχου της πόλης μας κ. Φράγκου Μιχάλη, υποστηρίζοντας πως κακώς ο κ. Φράγκου πρότεινε αποχαρακτηρισμό χώρου που ήταν δεσμευμένος από το Δήμο, ενώ παράλληλα ήταν δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χώρου.

Η μηνυτήρια αναφορά μπήκε στο Αρχείο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, αλλά ο κ. Φραντζεσκάκης έκανε έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος και η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο.

Εν τω μεταξύ ο κ. Φράγκου με επιστολή του έκανε γνωστά τα γεγονότα που συνέβησαν τότε για να παρέμβει ο π. Δήμαρχος της πόλης κ. Μίχος και να διαφωνήσει μαζί του.

Ο κ. Φράγκου επανήλθε με νέα επιστολή του για να ανταπαντήσει ο κ. Μίχος (οι επιστολές έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα μας στις 7 Ιανουαρίου).

Ενώ λοιπόν βρισκόμαστε προ της εκδίκασης της υπόθεσης, με ανάρτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκος μιλάει για πλεκτάνη που είχε σκοπό να επωφεληθούν κάποιοι αντιδήμαρχοι. Επίσης ζητάει στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας να παρευρεθεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Φραντζεσκάκκης για να δώσει απαντήσεις επί του θέματος.

Παρακάτω δημοσιεύουμε απόσπασμα της επιστολής του κ. Βασιλάκου:

“…Και τώρα έρχομαι στην σωστή από όλες τις πλευρές απάντηση του Λάμπρου Μιχου σε όλα όσα ο κ.Φράγκου χωρίς να το καταλαβαίνει με αυτά που γράφει ως απάντηση στα λεγόμενα του Λάμπρου,εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μαζί του και ο κ. Καπλανης.

Οπως φαίνεται όλο το τότε Δημοτικό Συμβούλιο έπεσε σε μια πλεκτάνη με σκοπό κάποιοι αντιδήμαρχοι και όχι μόνο, σε βάρος του Δήμου να επωφεληθούν.

Τώρα καλώ τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας να προσέλθουν στο δημ. συμβούλιο την Τετάρτη στις 18:30′ για να απαιτήσουν πλήρες διαφάνεια από την περίοδο 2011 έως και σήμερα για τα πεπραγμένα του Δήμου. Όπως θα απαιτήσω εγώ και η παράταξη μου “Αγία Βαρβάρα Όλοι Μια Γειτονιά “.

Λάμπρο Μιχο, συγχαρητήρια για την παρέμβαση σου στα του Δήμου και τις ημέρες που διανύουμε,που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έβαλες το προσωπικό σου όφελος, πάνω από την Αγία Βαρβάρα και το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Θα ζητήσω να παρευρεθεί και ο δικηγόρος του Δήμου, ο κύριος Φρατζεσκακης, ο οποίος στα δημ. συμβούλια έχει πάψει να έρχεται, για να μας λύση κάθε απορία .

Ενημερώνω ότι η συγκεκριμένη δίκη πήρε αναβολή για το τέλος του χρόνου.

Την αγωγή την έκανε ο συνήγορος του Δήμου, Κατά του κ. Φράγκου.

Στο δικαστήριο ήταν ο κ. Καπλανης, ο κ. Ζηματουρας  Αντ. , ο κ. Πρεντακης.

Ποιος άλλος ήταν Επίσης κατηγορούμενος και ποιός μάρτυρας υπεράσπισης θα σας ενημερώσω σύντομα.

7/1/2017
Αγία Βαρβάρα”