Παρούσα η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ στο φετινό εορτασμό των Φώτων (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σε κλίμα έντονης θρησκευτικής κατάνυξης, εορτάστηκαν στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, τα Άγια Θεοφάνεια. Το παρόν στο σημερινό εορτασμό έδωσε ένας παλιός ενορίτης τους, ο βουλευτής της Ν.Δ Γεράσιμος Γιακουμάτος και η κόρη του Εβίνα, που τον ακολουθεί σε κάθε του παρουσία και αποκομίζει δίπλα του πολιτικές εμπειρίες.

Τον πρώην υπουργό συνόδευαν τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας: Κώστας Χρήστου, Λεωνίδας Παπανδρέου, Στρατής Καρατζάς, Γιώργος και Γιάννης Πουλάκης. Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο σιντριβάνι, που βρίσκεται στο προαύλιο του ναού.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής εκδήλωσης ο κ. Γιακουμάτος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη σημερινή μέρα και το νέο έτος, με παλιούς γνώριμους του. Μάλιστα μια ηλικιωμένη συνδημότισσα μας δάκρυσε όταν αντίκρισε το παλιό της γειτονόπουλο, τον Μάκη, που σήμερα διαπρέπει τόσο στην πολιτική όσο και στην ιατρική. Ο πρώην υπουργός δεν παρέλειψε να αφήσει ένα συμβολικό ποσό στην ενορία, συμβάλλοντας έτσι να συνεχίσει το θεάρεστο κοινωνικό της έργο.

Στη συνέχεια ο κ. Γιακουμάτος μαζί με αμέτρητους πολιτικούς του φίλους μετέβησαν σε γειτονικό κατάστημα, όπου απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ. Η συζήτηση που είχαν κύλησε(για τι άλλο;), για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και φυσικά για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μανώλης Ζερβάκης απουσίαζε στη Σητεία, λόγω μνημόσυνου της μητέρας του, που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας