Νίκος Ανδρουλάκης: “Όλοι μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές!”

 

Με τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 6ης Οκτώβρη κάναμε όλοι μαζί ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή. Είμαι περήφανος για την, ομολογουμένως, υποδειγματική πολιτική διαδικασία που ακολουθήθηκε το τελευταίο τρίμηνο.
.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην καθεμιά και τον καθένα από τους συνυποψηφίους μου. Ως Πρόεδρος, είχα την ευθύνη απέναντι στον κόσμο της παράταξης να μη βυθιστεί το ΠΑΣΟΚ σε μια διαλυτική εσωστρέφεια, όπως συμβαίνει σε άλλα κόμματα. Μια εσωστρέφεια που θα έθετε σε κίνδυνο όσα με κόπο είχαμε πετύχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
.
Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πιο δυνατό γιατί έδειξε ωριμότητα, ποιότητα στελεχών, πολιτική κουλτούρα. Και αυτό είναι κατάκτηση όλων μας που πρέπει να διαφυλάξουμε και μελλοντικά.
.
Τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας. Η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς και έχει προσδοκίες. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική. Ενωτικά στο εσωτερικό της παράταξης, δυναμικά στην δημόσια παρουσία μας και με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά και σοβαρές κουβέντες. Μια ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή, δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία αλλά και μέσα στη Βουλή. Αυτός θα είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ.
.
Την Κυριακή ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας και τη Δευτέρα προχωράμε όλοι μαζί μπροστά. Όλοι μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές!
.
Νίκος Ανδρουλάκης