Χρειάζονται αναγκαίες παρεμβάσεις στο γήπεδο στα Ριμινίτικα για την καλύτερη διεξαγωγή και παρακολούθηση αγώνων σε αυτό

.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πολύ φοβόμαστε, πως εάν η διοίκηση του δήμου δεν κατανοήσει τα αυτονόητα, θα επανέλθουμε.

Ο λόγος για ορισμένα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του γηπέδου για το οποίο έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα, αλλά χρειάζονται ακόμα κι άλλα, για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διεξαγωγής αγώνων σε αυτό και της εύκολης παρακολούθησης τους από τους θεατές.

1. Έχουμε γράψει στο παρελθόν για την έλλειψη πάρκινγκ και το δήμο να μην εκμεταλλεύεται τον ακάλυπτο χώρο που υπάρχει κάτω από το γήπεδο στην οδό Φλέμινγκ. Ανέξοδα και χωρίς να κοπεί ούτε ένα δένδρο, με το JCB του ο δήμος μπορεί να τον διαμορφώσει και να βρίσκουν χώρο περίπου τριάντα οχήματα, δίνοντας ανάσα στο θέμα αυτό, για το οποίο συχνά υπάρχουν καυγάδες μεταξύ κατοίκων και επισκεπτών του γηπέδου, από την κατάληψη εισόδων  – εξόδων πάρκινγκ κατοικιών.

2. Σημαντικό θέμα είναι επίσης είναι η έλλειψη κυλικείου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα. Ίσως να είναι το μοναδικό γήπεδο στην Αττική που δεν έχει καντίνα και οι θεατές να αναγκάζονται να μπαινοβγαίνουν στο γήπεδο και να τρέχουν σε  καταστήματα, διανύοντας απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου για να πάρουν νερά, αναψυκτικά, σνακς ή άλλα πράγματα.

3. Εδώ και χρόνια η ΑΠΕ έχει ζητήσει την τοποθέτηση φιλέ πίσω από τις εστίες και στο κάτω μέρος του γηπέδου για να μην φεύγουν μπάλες οι οποίες στη συνέχεια εξαφανίζονται, επιβαρύνοντας τις ομάδες με επιπλέον έξοδο αντικατάστασής τους. Η διοίκηση του δήμου έχει υποσχεθεί την τοποθέτησή του, αλλά…

4. Ένα άλλο θέμα που δεν επηρεάζει μεν τη διεξαγωγή αγώνων  ή αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά την εικόνα του γηπέδου, είναι τα σακιά τσιμέντων και άμμου που βρίσκονται δίπλα στην εξέδρα από τον Αύγουστο του 2023 και δεν απομακρύνονται από το σημείο. Φυσικά τα τσιμέντα έχουν αχρηστευτεί και έχουν γίνει πέτρα.