Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος είχε συνάντηση  με τον  Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Γεώργιο Μιχαλόπουλο!

 .

Τον Αντιστράτηγο & Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Γεώργιο Μιχαλόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος.

Ο Βασίλης Λώλος μετέφερε τις ευχαριστίες  εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά  προς τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας τόσο για την επίσκεψη όσο και και για άοκνες προσπάθειες όλου του Αστυνομικού Σώματος για την δημιουργία κλίματος ασφαλείας στους πολίτες.

Η συνάντηση ήταν παραγωγική καθώς συζητήθηκαν  θέματα αστυνόμευσης, παραβατικότητας, τονίστηκε η σημασία να ενταθούν οι περιπολίες στις γειτονιές, η εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας στους ανήλικους, αλλά και το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

«Είχαμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την αμοιβαία εκτίμηση και την πρόδηλη διάθεση συνεργασίας με σεβασμό και αναγνώριση από τη δική μας πλευρά στην σπουδαία αποστολή   της Αστυνομίας που επιτελείται  επιτυχώς παρά τα όποια ζητήματα μπορεί να προκύπτουν» τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ