ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑΒ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

Περισσότεροι από σαράντα πέντε εργαζόμενοι της  ΔΗΚΕΑΒ (Δημοτική Επιχείριση του Δήμου) είναι απλήρωτοι για πλέον των τριών μηνών.

Πρόκειται για τους ωρομίσθιους καθηγητές και δασκάλους των τμημάτων Χορού, Δραματικής Τέχνης, Ωδείου, Πολιτιστικών και Αθλητικών Τμημάτων κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας μας, η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου συνήθως δεν υπογράφει την έγκριση της μισθοδοσίας εργαζομένων κάποιου Νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, εάν η προκήρυξη της πρόσληψής τους δεν ήταν ορθή ή επειδή ίσως να έχει γίνει κάποιο λάθος στη μοριοδότηση αυτών που προσλήφθηκαν.

Στην περίπτωση της ΔΗΚΕΑΒ πιθανότερο είναι να συμβαίνει το πρώτο. Πάντως ότι και να συμβαίνει οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι όλο αυτό το διάστημα έμειναν με άδεια πορτοφόλια και τεράστιες ανάγκες αυτές τις εορταστικές ημέρες και με τις υποχρεώσεις τους να είναι τεράστιες.

Πηγές του Δήμου πάντως αναφέρουν πως πρόκειται για λάθος ερμηνεία που δίνετε στην προκήρυξη και πως έως την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα έχει ξεπερασθεί η δυσκολία πληρωμής των εργαζομένων και θα πληρωθούν.