ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας: «Αγάπη για τους συνανθρώπους μας»

3a763d2ba4f6e3848d1847c1281e1e08_l

 

Ένα μεγάλο πακέτο ανθρωπιάς έφτασε σήμερα το πρωί, στην πόρτα του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Εκτός από τρόφιμα, περιείχε και πολλά συναισθήματα ανθρωπιάς.

Παραλήπτες του ήταν κάποιες αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, που πολλές φορές το μεσημεριανό τους τραπέζι είναι ελλιπές.

Αποστολέας του, ήταν η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας που για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας της, παίρνει μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία.

Και με τη συνδρομή του εμπορικού κόσμου

Το πακέτο παρέλαβε ο προϊστάμενος του ναού πατήρ Μελέτιος και μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου. Αυτοί στη συνέχεια θα το μοιράσουν σε συνδημότες μας που γνωρίζουν, πως πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ο νεαρός ιερωμένος τους ευχαρίστησε για αυτή τη φιλανθρωπική τους πράξη και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα.

Στην αποστολή ανθρωπιάς συμμετείχε και η πολιτευτής της Β’ Αθήνας Ν.Δ. Τιτή Ντόλμπατζη, που προσέφερε ένα σημαντικό μέρος για να γεμίσει το «μεγάλο πακέτο».

Εξίσου σημαντική ήταν και η προσφορά του πολιτευτή και καλού φίλου της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Βαρβάρας Δημήτρη Φελέκη, αλλά και όλου του εμπορικού κόσμου της πόλης μας που όχι μόνο συνείσφερε σε αυτή την προσπάθεια, αλλά τους συνέστησε να τη δρομολογούν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκαν μετά από ενημέρωση που είχαν ο τομεάρχης-σύνδεσμος της Β5 ΝΟΔΕ Ηλίας Δούρος και ο περιφερειάρχης οργανωτικού Β’ Αθήνας Τάκης Νικολακέας.  

Από το Γραφείο Τύπου

της  ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας