Εκλογες στον ΠΕΣΥΔΑΠ! Πρόεδρος ξανά ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης

15578721_10211393321093866_8434046761832234043_nΟλοκληρώθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο των Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και αποφασιστικοτητας για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων περιβάλλοντος και ποιότητας ζωης που αντιμετωπιζουν τα 2 και πλέον εκατομμύρια των κατοίκων των 18 Δήμων-μελών του Συνδέσμου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ στη διοίκηση του ΠΕΣΥΔΑΠ εκπροσωπουνται όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικου τόξου, είχαμε ομοφωνία σε 1624 από τις 1632 αποφάσεις που πάρθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Κάτι που δύσκολα συναντάς.

Αυτό εξηγεί και την επιτυχία του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοσθένης Σταματάτος (Νικαια).

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι Μ. Ευθυμιαδης (Κορυδαλλος), Α. Λεοτσακος (Αγ. Βαρβάρα), Δ.Τσατσαμπας (Χαϊδαρι), Γ. Παντελεακης( Κηφησιά), Γ. Μαυροειδάκος (Φυλή), Γ. Γκολφινοπουλος (Αγ. Ανάργυροι).
Ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι αναλαμβάνουν οι: Γ. Γκογκος (Κορυδαλλος), Σ. Δασκαλακης (Κερατσίνι – Δραπετσώνα), Κ. Γεωργοπουλος (Αιγάλεω) και Ν. Γαλανοπούλου (Νέα Σμυρνη).

Ως αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, με ουσιαστικές αρμοδιοτητες θα προταθεί ο Δ. Τσατσαμπάς.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου που αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και τον τροπο διοικησης μου με επανεξέλεξαν πρόεδρο με 35 ψηφους υπέρ και 1 λευκο.

ΥΓ. Στη σημερινή συνεδρίαση με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΠΕΣΥΔΑΠ, τιμήθηκε με απονομή πλακέτας για την πολύπλευρη προσφορά του ο αντιδήμαρχος Αθήνας Γ. Αποστολόπουλος.

Επίσης η Σοφία Χαλικιά χαιρέτησε εκφράζοντας τις ευχαριστίες των φιλοζωων για την φροντίδα και περιθαλψη των αδέσποτων απο το ΔΙΚΕΠΑΖ.

Γρηγόρης Γουρδομιχάλης