Ο πεζόδρομος (διάδρομος) Σαράφη – Δόξης, συνεχίζει να είναι γεμάτος παγίδες και ακάλυπτα φρεάτια – Να αναμορφωθεί με ευκαιρία τα έργα που γίνονται στο σημείο…

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στον πεζόδρομο (διάδρομο) που ξεκινάει από την οδό Στέφανου Σαράφη και καταλήγει στην οδό Δόξης.

Είναι το δρομάκι που χρησιμοποιούν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά και μαθητές του Α Δημοτικού, όταν λειτουργεί το σχολείο.

Στο διάδρομο αυτόν όμως δεν λείπουν τα προβλήματα που καθιστούν τη διάβαση του προβληματική.

Επανερχόμαστε στο θέμα διότι δεν έχει γίνει μετά από χρόνια κάτι για την ασφαλή διέλευση των συμπολιτών μας και με ευκαιρία τα έργα που γίνονται στην οδό Παπαφλέσσα και θα γίνουν και σε μέρος της οδού Δόξης, μήπως και συμπεριληφθεί και ο πεζόδρομος σε αυτά.

.

Εδώ και πολύ καιρό στο διάδρομο αυτόν υπάρχουν φρεάτια χωρίς καπάκια, σκέτες παγίδες για όποιον δεν τα προσέξει, ενώ ένα συνορεύων κομμάτι είναι γεμάτο ξερόχορτα, πευκοβελόνες και πολλά σκουπίδια .

Στο τοιχίο δε που υπάρχει φωτισμός για τις βραδινές ώρες, υπάρχουν καλώδια ακάλυπτα και φωτιστικά με σπασμένα τα κρύσταλλά τους.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθός του προβλήματος, κάποιος από το δήμο πρέπει να περάσει από εκεί κάποιο βράδυ και είναι βέβαιο πως θα φροντίσει για την επίλυση των προβλημάτων που δεν στοιχίζουν πολύ ακριβά για να επιλυθούν, αλλά αναγκαία να επισκευαστούν.

.
Ελπίζουμε λοιπόν ο πεζόδρομος αυτός να συμπεριληφθεί στα έργα των οδών Παπαφλέσσα – Στεφ. Σαράφη και Δόξης αφού τις ενώνει…
.
.
Πάντως στα σχέδια της μελέτης του έργου που ακολουθούν, δεν υπάρχει η ένδειξη για εργασίες στον πεζόδρομο (μέσα στον πράσινο κύκλο).
.