Παντελής Πρεντάκης: “Ο κ. Γιάγκας, είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν πια ότι είναι ….λίγος!” – Απάντηση Γιάγκα

prentakhs-4-233x300Η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” θεώρησε σωστό να ζητήσει αυτήν τη συνέντευξη, ώστε να ακουστεί η φωνή του Δημάρχου σε συγκεκριμένα θέματα στα οποία η Αντιπολίτευση έχει στρέψει τα πυρά της το τελευταίο διάστημα, αλλά και που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Της δημοσίευσης της συνέντευξης του κ. Καπλάνη, ακολούθησε απάντηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάγκα, ο οποίος ανταπαντά  σε όσα ο κ. Δήμαρχος υποστηρίζει.

Η εφημερίδα μας  έλαβε από τον κ. Γιάγκα την απάντησή του, χωρίς να του ζητηθεί κάτι τέτοιο και η “Π” την δημοσίευσε αυτούσια. Ο κ. Δημοτικός Σύμβουλος θέλησε να απαντήσει και εμείς δεν μπορούσαμε να του στερήσουμε αυτή την δυνατότητα.

Τα όσα υποστηρίζει ο κ. Γιάγκας όμως, προκάλεσαν την παρέμβαση του π. Αντιδημάρχου της πόλης μας κ. Παντελή Πρεντάκη, ο οποίος ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κείμενο που αφορά τον κ. Γιάγκα και αναφέρεται σε εκείνα που ο δεύτερος υποστηρίζει.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την τοποθέτηση του κ. Πρεντάκη.

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: “Ο κ. Γιάγκας μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις δυστυχώς αποδεικνύει όχι μόνο ότι δεν μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί καν χρησιμοποιώντας παλαιοκοματικά τερτίπια να παρουσιάζεται ως αξιόπιστη δημοτική φωνή αντιπολίτευσης … μπορεί να κρύβει (ως καλός κρυψίνους) τις πραγματικές του σκέψεις αλλά είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν πια ότι είναι ….λίγος!

Άς βγάλει ακόμα καμία από τις γνωστές επιτήδειες φωτογραφίες για να εμπλουτίσει τα φερέφωνα υποχείριά του κι ας αφήσει την εφαρμοσμένη διοίκηση σε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά στην Αγία Βαρβάρα…με εξυπνακισμούς δεν διοικείται μία πόλη, πρέπει να το καταλάβει πια!

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ”

Με τη σειρά του ο κ. Γιάγκας απάντησε στον κ. Πρεντάκη με την εξής δήλωσή του: 

%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b7“Προς κ. Παντελή Πρεντάκη.

Αγαπητέ Παντελή,
Αντιλαμβάνομαι τον πανικό.  Έχασες τη ψυχραιμία σου και καταφεύγεις σε προσωπικές ύβρεις και επιθέσεις.
Δε θα σε ακολουθήσω.
Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι; Την αλήθεια. Με στοιχεία.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ”