Αφού ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις Ελ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου, τώρα θα γίνει η επισκευή καθίζησης για να ασφαλτοστρωθεί ένα κομμάτι που εξαιρέθηκε…

.

Εδώ και δύο χρόνια γράφαμε συνεχώς για μια καθίζηση που υπάρχει στο μικρό κομμάτι δρόμου μπροστά στο π. Ταχυδρομείο και την αναγκαιότητα επισκευής του, επειδή είναι παγίδα.

Πρόκειται για το σημείο που ενώνει την Μεγ. Αλεξάνδρου με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Δύο χρόνια δεν έγινε καμία εργασία αποκατάστασης αυτής της κατάστασης, έως ότου  έφτασε η ώρα ασφαλτόστρωσης της Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ είχε προηγηθεί εκείνη της Ελ. Βενιζέλου.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση των κεντρικών αυτών δρόμων, το μικρό κομμάτι εξαιρέθηκε από την ασφαλτόστρωση πράγμα που επισημάναμε πριν δύο ημέρες.

Κάποιοι ως συνήθως δικαιολογητές παραλήψεων και λαθών, απάντησαν στο δημοσίευμά μας, υποστηρίζοντας πως δεν ασφαλτοστρώθηκε το συγκεκριμένο σημείο επειδή η καθίζηση για την οποία γράφουμε εδώ και δύο χρόνια, πρέπει πρώτα να επισκευαστεί και μετά να γίνουν οι εργασίες οδοποιίας.

Καλώς τα παιδιά…

Ας γίνονταν λοιπόν η επισκευή που επιβάλλεται να είχε γίνει εδώ και χρόνια και στη συνέχεια η ασφαλτόστρωση.

Απλά πραγματάκια…

Παρακάτω αναρτούμε ορισμένα από τα δημοσιεύματά μας τα δύο τελευταία χρόνια, με τις ημερομηνίες ανάρτησής τους, τα οποία αγνοήθηκαν και έρχονται τώρα κάποιοι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…