Κάτοικοι της Κουντουριώτη προτείνουν να περάσει το φυσικό αέριο από το δρόμο, για να μην έχουμε μετά την ολοκλήρωση του έργου σκαψίματα…

.

Συνεχίστηκαν κι εχθές τα ξηλώματα στα πεζοδρόμια και τον ασφαλτοτάπητα της οδού Κουντουριώτη από την πλευρά της Π. Π. Γερμανού.

‘Ηδη έχουν ξηλωθεί εκείνα της Κουντουριώτη από την πλατεία του αναψυκτηρίου “Ο ΛΙΘΟΣ” έως την οδό Παλ. Πολεμιστών.

Έχουν ξηλωθεί και οι στύλοι του δημοτικού φωτισμού και οι πεζοί τα βράδια δεν βλέπουν που να πατήσουν για να πάνε σώοι στα σπίτια τους.

.

Η μεγαλύτερη πάντως δυσαρέσκεια εκφράζεται από τους κατοίκους διότι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς σχεδιάζει ο δήμος να κατασκευάσει.

Σε λίγες ημέρες οι περισσότεροι κάτοικοι του δρόμου θα φύγουν για διακοπές και εάν ο δήμος ζητήσει συνάντηση με τους κατοίκους, δεν θα βρει παρά ελάχιστους μέσα στον Αύγουστο να εξηγήσει και να ακούσει τυχόν παρατηρήσεις τους…

Πάντως άλλοι συμπολίτες μας προτείνουν πως με ευκαιρία τα έργα που γίνονται καλό θα ήταν να περάσει και το φυσικό αέριο ώστε να μην ξηλώνεται αργότερα η κατασκευή που θα γίνει.

Κάτοικος επίσης της Κουντουριώτη μας είπε πως μετέφερε την πρόταση στο δήμο, αλλά απάντηση δεν έχει λάβει ακόμα από αυτόν.