Τοποθετήθηκε περίφραξη στο πάνω μέρος του γηπέδου στα Ριμινίτικα, έστω και με σημαντική καθυστέρηση…

 

.

Γράφαμε αρκετές φορές στο παρελθόν πως στον πεζόδρομο που ξεκινάει από την οδό Δεληγιάννη και καταλήγει πάνω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα χρειάζεται να επανατοποθετηθεί το προστατευτικό κιγκλίδωμα ή περίφραξη, που προϋπήρχε, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Γράφαμε επανειλημμένα, πως το κενό από τον πεζόδρομο και το γήπεδο, είναι δεκάδων μέτρων και εάν γλιστρήσει κανένας, δύσκολα δεν θα πάθει μεγάλη ζημιά, από την πτώση.

Το πιθανότερο θα ήταν να τον σήκωναν χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι φωτογραφίες που είχαμε αναρτήσει δεκάδες και η επιμονή μας να επαναλαμβανόμαστε αστείρευτη.

Με ικανοποίηση είδαμε λοιπόν ο δήμος να ανταποκρίνεται στην ανάγκη λήψης μέτρων για την ασφάλεια των περιπατητών αλλά και των φιλάθλων που επιλέγουν να βλέπουν τους αγώνες στο γήπεδο από ψηλά και να επανατοποθετεί επιτέλους προστατευτικό κιγκλίδωμα, έστω και με καθυστέρηση, το οποίο υπήρχε στο παρελθόν και από την πολυκαιρία και άλλες αιτίες είχε ξηλωθεί.

.

Η εφημερίδα μας θεωρεί την τοποθέτηση του προστατευτικού κιγκλιδώματος από τα σημαντικότερα έργα στην πόλη μας, γιατί πρόκειται για έργο που έχει να κάνει με την σωματική ακεραιότητα και όχι μόνο, όσων χρησιμοποιούν το πεζόδρομο αυτόν καθημερινά.