Ο δήμος προσανατολίζεται επιτέλους στην καθαριότητα του χώρου της Αγίας Μαρίνας – Το πεζοδρόμιο επίσης χρειάζεται να καθαριστεί…

Χρειάστηκε στο παρελθόν να γράψουμε αρκετές φορές για τον χώρο από τον Ι. Ν. της Αγίας Μαρίνας έως την ομώνυμη οδό, ο οποίος εορτάζει σε τρεις ημέρες, σχετικά με τα σκουπίδια που υπάρχουν σε αυτόν, για να δούμε επιτέλους ο δήμος να κινείται προς τον καθαρισμό του.

Εχθές το πρωί ο αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του δήμου κ. Κατιφεδένιο ασφάλισαν την είσοδο και ανάρτησαν ανακοινώσεις για την μη είσοδο οχημάτων, προκειμένου να καθαριστεί σήμερα.

Σημειώνουμε πως ο  χώρος δεν είναι του δήμου αλλά ιδιωτών, από τη στιγμή όμως που στην είσοδο υπάρχει πινακίδα του δήμου, χρεώνεται τα σχόλια και τις κριτικές όσων περνούν από εκεί προς τον Ι.Ν.

Από την άλλη βάσει νόμου μπορεί να τον καθαρίσει και να στείλει τον λογαριασμό στους ιδιοκτήτες.

Ο χώρος που θα καθαριστεί όπως γράφουμε δεν είναι του δήμου.

Το πεζοδρόμιο όμως της οδού Αγίας Μαρίνας είναι δική του αρμοδιότητα και ευθύνη να είναι καθαρό και βατό για τους πεζούς.

Ας ελπίσουμε πως θα φροντίσει για την καθαριότητά του επίσης…

Προλαβαίνει επίσης να φυτέψει και κανένα δενδράκι στους χώρους που υπάρχουν και δεν υπάρχει ούτε καν πρασινάδα σε αυτούς και διακρίνονται στη φωτογραφία που ακολουθεί, όπως και τα γενικότερα χάλια του…