Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει

%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b5%ce%bfΠαρακαλείσθε να προσέλθετε στην 14η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 29η Νοεμβρίου 2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

1. Κατάρτιση του προγράμματος Εκτελεστέων Έργων του Δήμου έτους 2017.
2. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά την διάρκεια της κατασκευής του έργου: «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής γέφυρας οδού Στέφανου Σαράφη» του Δήμου Αγίας Βαρβάρας – Φάση 1.
3. Υπογραφή της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Θύλακες υψηλής ανεργίας) (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων) Β΄ΦΑΣΗ.
4. Λήψη απόφασης για τη συνέχιση της συμμετοχής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε εταιρικό κοινωνικό σχήμα με αντικείμενο την υλοποίηση σχεδίου δράσης για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας (UNESCO).
5. Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 60/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού δημοτικών υπαλλήλων ως μέλη επιτροπής για τον έλεγχο εφαρμογής του Δημοτικού Κανονισμού Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων.
6. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).
7. Διαγραφή οφειλών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.
8. Λήψη απόφασης επί αιτήματος τou Συλλόγου Γονέων& κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Δήμου Αγίας Βαρβάρας, περί παραχώρησης της αίθουσας για δημιουργία τμήματος εξοικείωσης με Θεατρική ομάδα.
9. Υποβολή προτάσεων για μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγ. Βαρβάρας για το σχολικό έτος 2017-2018.
10. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. οικονομικού έτους 2016
11. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016.
12. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγίας Βαρβάρας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) ): 5001480, ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΣΠΑ 2014-2020