Μηνύματα αισιοδοξίας από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Βαρβάρας

15102075_605147266336749_1234112605_o

Προχωράμε γερά

Μηνύματα αισιοδοξία από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Βαρβάρας

Μία εποικοδομητική συζήτηση εφ όλης της ύλης, είχε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης της Ν.Δ στη Β Αθήνας Τάκης Νικολακέας, με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, στα νέα γραφεία του κόμματος στην πόλη των Δυτικών Προαστίων. Ανταλλάχτηκαν απόψεις για τις θεματικές πολιτικές εκδηλώσεις που γίνονται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε κάθε Δήμο της Β Αθηνών, για τις οποίες ζήτησε να τις υποστηρίξουν.

xxxΜε πλούσιο πολιτικό και κοινωνικό έργο

Όπως τόνισε ο κ. Νικολακέας η Ν.Δ θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στη Δυτική Αθήνα, γιατί είναι μια περιοχή που έχει πληγεί οικονομικά, με μεγάλα ποσοστά ανεργίας. Σε ότι αφορά το τοπικό πολιτικό επίπεδο, ο κ. Νικολακέας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επανασύσταση της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στην Αγία Βαρβάρα, που είχε αναστείλει τη λειτουργία της τα τελευταία χρόνια και σήμερα παράγει ένα σπουδαίο πολιτικό αλλά και κοινωνικό έργο.

%ce%bd%ce%b4-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%bd%ce%b5%ce%bfΤους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση των εγκαινίων των νέων τους γραφείων, που θα γίνουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα, σε γειτονικό κοσμικό κέντρο.

Στη χθεσινή σύσκεψη μετείχε και ο Τομεάρχης-Σύνδεσμος της Β5 ΝΟΔΕ Ηλίας Δούρος.

Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Βαρβάρας