Περιοδεία στην πόλη μας, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Αλέξης Χαρίτσης

.
Στην πόλη μας έκανε περιοδεία εχθές ο Πρόεδρος της Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Αλέξης Χαρίτσης.
.
Συνοδευόμενος από την βουλευτή του κόμματος Θεανώ Φωτίου και στελέχη από την Αγία Βαρβάρα αλλά και από την υπόλοιπη Δυτική Αθήνα,  ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε το Α ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας, όπου συζήτησε με τους παριστάμενους τα προβλήματα και τις ανάγκες των ηλικιωμένων και την ανάγκη ενίσχυσης των κοινωνικών δομών που στηρίζουν τις πιο ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας.
.
Επόμενος σταθμός η λαϊκή αγορά, όπου ο Α. Χαρίτσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πωλητές και πολίτες.
.
Να ακούσει τις ανησυχίες τους  αλλά και τους προβληματισμούς τους για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
.
Δεν θα μπορούσε να λείπει από την περιοδεία η επίσκεψη στα καφενεία της πλατείας Αγίας Ελεούσας και οι συζητήσεις με δημότες.
.
Ο κος Χαρίτσης, ο οποίος θα συνέχιζε τη σημερινή του περιοδεία  στο Περιστέρι, θέλησε να κάνει μία δήλωση στην “Π” που να απαντάει στα μεγάλα ιδιαίτερα προβλήματα της πόλης μας και γενικά της Δυτικής Αθήνας
.
Η κυβέρνηση που εκλέχθηκε με το παραμύθι του «Νόμου και της Τάξης», το κόμμα που πολιτεύθηκε λέγοντας ότι η χώρα έχει γίνει «ξέφραγο αμπέλι», σπάει σήμερα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε σχέση με την καθημερινή βία που υφίστανται οι πολίτες της χώρας μας.
.
Από την καθημερινή βία, στους αθλητικούς χώρους, στα σχολεία, στις γειτονιές, μέχρι την έξαρση των γυναικοκτονιών, από την έξαρση της μικροπαραβατικότητας μέχρι το οργανωμένο έγκλημα, διαμορφώνεται στη χώρα μια ζοφερή συνθήκη.
.
Η εγκληματικότητα δε λύνεται ούτε με επικοινωνιακά σόου ούτε με αυστηροποίηση των ποινών και “ποινικό λαϊκισμό”. Μια σοβαρή και υπεύθυνη αντεγκληματική πολιτική απαιτεί σωφρονιστική μέριμνα και αποτελεσματική κοινωνική πολική. Όλα αυτά δηλαδή που δεν κάνει αυτή η κυβέρνηση” 
.
Οι δράσεις της Νέας Αριστεράς όπως μας ενημέρωσαν τα τοπικά στελέχη θα συνεχίσουν δυναμικά ενόψει και των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.