Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μπουγιούκας μέλος του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος του ΕΣΥΝ Αγίας Βαρβάρας

.

Τη Δευτέρα 13/4/2024 έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Γιώργος Μπουγιούκας μέλος του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος του ΕΣΥΝ Αγίας Βαρβάρας.

Η κηδεία θα είναι πολιτική και θα γίνει την Πέμπτη 16/4/2024, στις 11.00 π.μ. στο προαύλιο χώρο του Γ’ Νεκροταφείου στη Νίκαια.

Η ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου μας, σημειώνοντας:

«Ο σύντροφος Γιώργος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε σε κοινωνικούς αγώνες σαν φοιτητής αλλά και σαν συνδικαλισμένος εργαζόμενος στο χώρο της Υγείας, ενώ στην πορεία απέκτησε τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ το 2018. Ο σύντροφος Γιώργος συνέβαλε στην υπόθεση του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες ευθύνες στην κομματική του ζωή, πάντα με συνέπεια, μαχητικότητα και πίστη στο Κόμμα το οποίο υπερασπιζόταν με απαράμιλλο σθένος.

Εργαζόταν για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος του τμήματος προμηθειών στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και στο Λοιμωδών Αγία Βαρβάρα μέχρι την συνταξιοδότηση του. Ήταν δραστήριο μέλος του ΔΣ του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών Αγίας Βαρβάρας ενώ ήταν και μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων και του παραρτήματος της Εθνικής Αντίστασης Αγίας Βαρβάρας.

Σε όλη του τη διαδρομή, υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής, παρά το γεγονός ότι τον ταλαιπώρησαν σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία πάλεψε με μαχητικό τρόπο. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος.

Εκφράζουμε σαν ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και  ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη συντρόφισσα μας κόρη του Μάργυ, στον αδερφό του Μανώλη, τους οικείους και τους συντρόφους του αγαπημένου μας συντρόφου Γιώργου».

ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ