Το νέο Δ.Σ. του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αγίας Βαρβάρας

.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ!

Με επιτυχία και αύξηση συμμετοχής κατά 54% πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αγίας Βαρβάρας, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Προηγήθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου στην οποία μεταφέρθηκε πλούσια πείρα από την δραστηριότητα του στα τελευταία χρόνια, την σημαντική συμβολή του για να δημιουργηθούν εστίες αντίστασης για μια σειρά οξυμένα ζητήματα στις ζωές των γυναικών (πλειστηριασμοί, έγκλημα στα Τέμπη, πολεμική σύγκρουση στην Παλαιστίνη, Λοιμωδών κτλ).

Αντίστοιχα πλούσια συζήτηση έγινε για την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στα super market, στο εμπόριο και στα νοσοκομεία,  στην μάχη των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση αλλά και στο πρόγραμμα δράσης του επόμενου διαστήματος. Από την ίδια την πείρα που μεταφέρθηκε αλλά και από τις ίδιες τις εξελίξεις με την περαιτέρω όξυνση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε γυναίκα  λαϊκής καταγωγής και η οικογένειά της προκύπτει η επιτακτική ανάγκη  ο σύλλογος να αποκτήσει τον δικό του χώρο στην περιοχή μας, χώρο ικανό να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου φορέα της περιοχής.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε στις 12/5 και αποτελείται από γυναίκες εργαζόμενες και άνεργες, νέες μητέρες αλλά και συνταξιούχους.

Το νέο ΔΣ που εκλέχθηκε είναι:

Πρόεδρος: Γκιτάκου Μαρία (Νηπιαγωγός)

Αντιπρόεδρος: Τσιγγοπούλου Χριστίνα (Άνεργη)

Ταμίας: Καρανασιου Βαγγελιώ (Συνταξιούχος)

Γραμματέας: Μπάλιου Θεοδώρα (Ιδιωτική Υπάλληλος)

Μέλη: Άρατου Μαργαρίτα (Λογίστρια)

          Παπαδημητρίου Μαίρη (Εμποροϋπάλληλος)

.         Χαραλαμπίδου Δανάη (Άνεργη)

Η Εξελεγκτική επιτροπή που εκλέχθηκε απαρτίζεται από τις:

Καπελέρη Μαίρη

Πασχάλη Βάλια

Χαραλαμπίδου Τζένη