Η Ένωση Γονέων Αγίας Βαρβάρας, ευχαριστεί Δήμο και δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, για τη στήριξη στο Τουρνουά

.
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και προσωπικά ο Δήμαρχος, κυριος Λάμπρος Μίχος στήριξαν θερμά και άμεσα το 1ο Τουρνουα 3×3 της Ενωσης Γονέων.
.
Παραχωρήθηκαν όλα τα αναγκαία γήπεδα καθώς και βοηθητικοί χώροι. Ο Δήμος μας φρόντισε ώστε όλα τα παιδιά μας να λάβουν τη βράβευση και το μετάλλιο που κέρδισαν.
.
Επίσης ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ιατρό, Αντιδήμαρχο κύριο Χρήστο Βασιλείου, που ανέλαβε την ιατρική κάλυψη του Τουρνουά ανέλαβε την ιατρική κάλυψη του Τουρνουά, με προσωπική παρουσία και τις 2 ημέρες & όλες τις ώρες της διεξαγωγής.
.
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κυρία Αλεξάνδρα Φεγγη για την παρουσία της στο Τουρνουά και τις 2 ημέρες.
.
Ευχαριστούμε επίσης για την προσωπική παρουσία και στηριξη τους Αντιδημαρχους, κύριο Δημήτρη Σωτηρόπουλο, κύριο Γιαννη Πουλάκη, κύριο Παναγιώτη Περάκη, κυρία Θεοδώρα Μαρσώνη και κυρία Ολυμπία Τουμαζάτου.
.
Παρών επίσης στο Τουρνουά μας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου μας κύριος Σπύρος Μίχος.
.
Ένωση Γονέων Αγίας Βαρβάρας
……………………….
.
.
Ευχαριστουμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και εκπροσώπους φορέων και παρατάξεων, που με την προσωπική τους παρουσία στήριξαν το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 της Ένωσης μας.
.
Παρών και τις δυο μέρες του τουρνουά ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κύριος Γιώργος Καπλάνης.
.
Επισης:
.
 Τον κύριο Παναγιώτη Φωτιαδη,
.
Την κυρία Σταυρούλα Κοστωλιά
.
Τον κύριο Νίκο Γεωργόπουλο
.
Τον πρώην Αντιπρόεδρο μας κύριο Σταύρο Μπαράκο
.
Και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Γιαγκα, ο οποιος παρακολουθησε και τις δυο ημέρες τις προσπάθειες των παιδιών.
.
Ένωση Γονέων Αγίας Βαρβάρας