Η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας, με βουλευτές στο Νοσοκομείο της πόλης μας, για ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του κόμματος

Η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας, πραγματοποίησε εχθές  Παρασκευή 5/4 στο Νοσοκομείο λοιμωδών, παρουσία βουλευτών και υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επίσκεψη και συζήτηση προς ενημέρωση των πολιτών για την κατάσταση του ΕΣΥ σήμερα και τις θέσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. επισκέφτηκαν στο γραφείο της, την διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Δήμητρα Κορμπά και ενημερώθηκαν για τις λειτουργίες αυτού και τυχόν προβλήματα και ελλείψεις που υπάρχουν. Επίσης την ενημέρωσαν για το πρόγραμμα  του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Υγείας.

Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη δίωρη επίσκεψή της στο Νοσοκομείο, συνομίλησε με πολίτες και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και αντάλλαξε απόψεις για θέματα Υγείας.

Η υποδοχή που έλαβε ήταν θερμή και με ενδιαφέρον ακούστηκαν γεγονότα που ταλαιπωρούν τους πολίτες και χρειάζονται αλλαγές.

Επίσης έγινε αναφορά στην πραγματική αναβάθμιση που χρειάζεται το Νοσοκομείο της πόλης μας, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.

Στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, εκτός της συντονίστριας της Αγίας Βαρβάρας κ. Σταυρούλας Κωστολιά και στελεχών του κόμματος, ήταν η τ. Βουλευτής Χαρά Καφαντάρη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος κ.κ.  Νίκος Πνευματικός, Νίκος Παπάς, Ευάγγελος Αντώναρος, Παναγιώτης Κουρουμπλής.