Ο Πρωταθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλλίνικος Κρεάνγκα ήρθε εχθές το πρωί στην πόλη μας

Ο Πρωταθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλλίνικος Κρεάνγκα ήρθε εχθές το πρωί στην πόλη μας, συνοδευόμενος από τον νεαρό κάτοχο Ευρωπαϊκού τίτλου Σωκράτη Γιαννούτσο, αθλητή του Ολυμπιακού, στα πλαίσια εορτής που ετοίμασε ο δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού.

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους εκατοντάδες μαθητές των σχολείων της πόλης μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος έδωσε τιμής ένεκεν αναμνηστική πλακέτα στον διεθνή πρωταθλητή μας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την τιμή και την υποδοχή που έλαβε.

Στη συνεχεία ο Κρεάνγκα με τον Γιαννούτσο για λίγα λεπτά έκαναν επίδειξη του αθλήματος και του μεγάλου ταλέντου τους, αφού το μπαλάκι έφευγε με τέτοια ταχύτητα από τις ρακέτες τους που ακόμα και ο φωτογραφικός φακός δυσκολεύονταν να αιχμαλωτίσει.

Οι πρωταθλητές μας, μπροστά σε εκατοντάδες μαθητές των σχολείων της πόλης μας, επέδειξαν τεχνικές του πινγκ πονγκ και μύησαν τα παιδιά στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, παίζοντας μαζί τους, για αρκετή ώρα. Τα παιδιά, που με τάξη περίμεναν συνοδεία των δασκάλων-καθηγητών τους υπομονετικά τη σειρά τους, να “αναμετρηθούν” με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Σωκράτη Γιαννούτσο.

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα μίλησε για το άθλημα της επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και κάλεσε τους μαθητές να ασχοληθούν με αυτό.

Στη φωτογραφία μας ο πρωταθλητής μας με τον επί των αθλητικών αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Περάκη και τον Σύμβουλο Αθλητισμού του δημάρχου κ. Ντέμη Ματάκη.