Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας εχθές το απόγευμα – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας εχθές το απόγευμα, από το πρώτο μόλις θέμα της ημερήσιας διάταξης που είχε να κάνει με το ζήτημα της εφαρμογής του ρυμοτομικού στην οδό Διγενή Ακρίτα και συγκεκριμένα του Ο.Τ. 741, που θα έχει σαν επακόλουθο οι εκεί ιδιοκτήτες ακινήτων να χρεωθούν με ποσά που κυμαίνονται από 10 έως 20 χιλιάδες ευρώ, ο καθένας,  όπως αναφέρθηκε.

Το θέμα είχε ζητήσει να συζητηθεί  από προηγούμενη συνεδρίαση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βασίλης Γκιτάκος.

Η άποψη της δημοτικής αρχής εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη παρατάξεων της αντιπολίτευσης, η οποία (διοίκηση)  υποστήριξε πως δεν είναι στο χέρι της να μην εφαρμοστεί το ρυμοτομικό και των κατοίκων που καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σε κάποιο σημείο η συζήτηση ξέφυγε και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε σοβαρότερα γεγονότα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάγκας, Μπαντούνα, Φωτιάδης, Γ. Σαββίδης, Γκιτάκος, Φατσιλέτος, Σαρόπουλος και Γούναρη αποχώρησαν από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Νωρίτερα είχε αποφασιστεί η δημιουργία  επιτροπής, μετά από πρόταση της κ. Μπαντούνα που θα διερευνήσει το ζήτημα και θα φέρει στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση που θα δίνει λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί και θα απαλλάσσει τους κατοίκους από το χρέος.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος δήλωσε πως στην επιτροπή δεν θα πάρουν μέρος δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, αλλά η διοίκηση θα αποδεχτεί κάθε νόμιμη πρόταση που θα φέρει αυτή.