Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού – Τα “Ξαδερφάκια” οι νικητές

Με τη συμμετοχή 23 ομάδων από σχολεία της πόλης μας, αλλά και και άλλους φορείς και εκατοντάδων συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, που διοργάνωσε ο δήμος μας στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Νικητές του δύσκολου αγώνα, αναδείχτηκε μικτή ομάδα μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου με μαθητές – τριες και του 1ου Γυμνασίου, με την ονομασία “ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ”,  όλοι στην πραγματικότητα ξαδέλφια.

Πολύ ώρα πριν την επίσημη έναρξη του παιγνιδιού μικροί μεγάλοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο χώρο μπροστά από τη Δημαρχία για να ενημερωθούν για τους κανόνες του κυνηγιού του θησαυρού και να παραλάβουν τους φακέλους με τους γρίφους που θα τους οδηγούσαν στα ΕΠΤΑ σημεία, από τα οποία έπρεπε να περάσουν, για να φθάσουν στον θησαυρό.

Αλλά δεν ήταν απλά ένα πέρασμα από τα σημεία, διότι έπρεπε να πάρουν μέρος σε αγωνίσματα πριν παραλάβουν τον φάκελο, με το επόμενο σημείο που έπρεπε να ανακαλύψουν για να συνεχίσουν.

Οι νικητές του παιγνιδιού θα ανακοινωθούν επίσημα, στις 17 Μαρτίου στο Αποκριάτικο Πάρτι του Δήμου στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο παιγνίδι του χαμένου θησαυρού, τερμάτισαν κουρασμένοι μετά από ένα γεμάτο τρίωρο τρεξίματος, αλλά χαρούμενοι, στη Δημαρχία.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος τους υποδέχτηκε και ανακοίνωσε πως του χρόνου ο δήμος μας θα πραγματοποιήσει ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.