7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Κοπή πίτας

.
Την Τετάρτη 14/2/2024 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χώρο του σχολείου.
.
Μας τιμησαν με την παρουσια τους, η Αντιδήμαρχος παιδείας κα. Αλεξάνδρα Φέγγη, ο δημοτικός σύμβουλος και γονέας του σχολείου μας κος. Παναγιώτης Φωτιάδης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων της πόλης μας κος. Χαράλαμπος Τουλκαρίδης, η γραμματέας της Ένωσης Γονέων κα Ειρήνη Αργίτη, η προεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού κα Μάρθα Κουτσαγγέλη , η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού κα Αναστασία Πατρουδάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου γυμνασιου κα. Ελευθερία Λαβρανου, η προεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου λυκείου κα. Θεόκλη Κοτσυφάκη και η αρχηγός της εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας, δράση του δήμου μας, κα. Βάσω Φίλη.
.
Παροντες επίσης ηταν τα μέλη του Δ.Σ, οι γονείς και οι μικροί μας μαθητές…
.
.
Σε ζεστό, ήσυχο και φιλικό κλίμα, συζητήσαμε για τις επόμενες δράσεις, ανταλλαξαμε εγκάρδια ευχες για το νέο έτος και απολαύσαμε καφέ, και φυσικά την λαχταριστη βασιλόπιτα…
.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου.
.
Το Δ.Σ εύχεται μια καλή, ευτυχισμένη, δημιουργική και γεμάτη δύναμη σχολική χρονιά!!!!!
.
Το Δ.Σ.