Τη Δευτέρα χημικά στους Συνταξιούχους, την Πέμπτη πιάνο στου Μαξίμου!!!

ÓõãêÝíôñùóç óõíôáîéïý÷ùí óôçí ðëáôåßá ÊïôæéÜ êáé ðïñåßá ðñïò ôï õðïõñãåßï Åñãáóßáò êáé ôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ, ôçí ÄåõôÝñá 3 Ïêôùâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Την περασμένη Δευτέρα 3 Οκτωβίου τα ΜΑΤ έριξαν χημικά στους συνταξιούχους, όταν οι απόμαχοι της εργασίας έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και οι κυβερνώντες πιστεύουν πως είναι όλα μέλη – γάλα.

1920_c632ed65-827e-2a0b-97dc-704648f8c3d2

Μάλιστα είναι τέτοια η ψυχική ηρεμία τους, που την Πέμπτη το βράδυ, 6 Οκτωβρίου  βουλευτές της συγκυβέρνησης πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ήπιαν παρέα με τον Πρωθυπουργό ένα ποτηράκι κρασί και γεύτηκαν τα εδέσματα που τους προσφέρθηκαν, υπό τας νότας πληκτροφόρου μουσικού οργάνου (πιάνου), όπως θα έλεγε και ο κ. Κώστας Ζουράρις…

Βέβαια, το ποτό δεν έληξε για όλους, αφού, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με τους 35άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε τη βραδιά σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.

Χωρίς σχόλια…