Βραχνάς έχουν καταντήσει για το δήμο οι συνεχείς ζημιές στα συστήματα ανύψωσης των καπακιών των κάδων απορριμμάτων

Βραχνάς έχουν καταντήσει για το δήμο οι συνεχείς ζημιές στα συστήματα ανύψωσης των καπακιών των κάδων απορριμμάτων, τα οποία είναι ευάλωτα και μετά από μικρή σχετική χρήση αχρηστεύονται.

Πάρα πολλοί κάδοι στην πόλη μας “υποφέρουν” στο σημείο αυτό και πρέπει να προβληματίσουν το δήμο, οι λόγοι που προκαλούν αυτήν την κατάσταση.

Πιθανότατα τα μέταλλα από τα οποία είναι κατασκευασμένα  τα συστήματα αυτά να είναι από λιγότερο ανθεκτικό υλικό από ότι απαιτείται  και αυτή να είναι η αιτία των ζημιών.

Έχουμε παρατηρήσει πως οι σωλήνες των πετάλ και άλλα εξαρτήματα δεν είναι τα ίδια σε όλους τους κάδους.

Άλλα είναι λεπτότερα και άλλα ποιο ενισχυμένα.

Ας προσέξει ο δήμος αυτό που καταγράφουμε και όταν έρθει η ώρα να παραγγείλει νέους κάδους να αναφέρει σαφέστερα το υλικό αυτών των εξαρτημάτων και την ποιότητά τους.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο δήμος αντικατέστησε τον κάδο με το καταστραμμένο σύστημα ανύψωσης του καπακιού στην οδό Υψηλάντη που γράφαμε προχθές, με άλλον.

Παρατηρήσαμε μόνο, πως τρεις κάδοι απορριμμάτων που τοποθετήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε σημεία της πόλης μας (Κύπρου, Περικλέους, Υψηλάντη), δεν έχουν διακριτικά του δήμου μας, στην πρόσοψή τους.