Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος για τα έργα στην Π. Π. Γερμανού

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ Η ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ; 

Η υπομονή των κατοίκων της Άνω Αγίας Βαρβάρας δοκιμάζεται πολύ άσχημα τους τελευταίους  μήνες. Από το καλοκαίρι όταν άρχισε η ανάπλαση της Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Το ποτήρι όμως έχει κυριολεκτικά ξεχειλίσει τις τελευταίες βδομάδες και ακόμα περισσότερο εδώ τις τελευταίες μέρες που το έργο έχει εντελώς σταματήσει.

Επάνω που όλοι πίστεψαν, βλέποντας τις παλέτες με τους κυβόλιθους να καταφτάνουν, ότι τα βάσανα τελείωσαν, διαψεύστηκαν οικτρά. Μόνο μερικές πλάκες μπήκαν και από τότε παρά την καλοκαιρία που εξυπηρετεί αυτού του είδους τις εργασίες, δεν εμφανίζεται κανένα συνεργείο.

Ρωτάμε ευθέως τον Δήμαρχο: Ένα έργο που εδέησε να ξεκινήσει μετά από πολλές καθυστερήσεις, πότε θα τελειώσει;  Ο ίδιος ο Δήμαρχος στο Δελτίο Τύπου στις 27/3/2023 (https://agiavarvara.gr/vioklimatiki-astiki-anaplasi-odon-p-p-germanoy-sto-dimo-agias-varvaras/) είχε δεσμευτεί ότι το σύνολο του έργου θα είχε ολοκληρωθεί σε 7 μήνες. Έχουν περάσει ήδη 8 και δεν έχει τελειώσει ούτε το μισό.

Ποιός είναι υπεύθυνος να επιτηρεί την καλή εκτέλεση και την πρόοδο των εργασιών; Πότε θα κατανοήσει η δημοτική αρχή τα σοβαρότατα προβλήματα που γεννάει όλη αυτή η κατάσταση στους κατοίκους της Άνω Αγίας Βαρβάρας; Και επιπλέον τους κινδύνους που υπάρχουν; Ένα ασθενοφόρο για παράδειγμα από που θα περάσει;  Περιμένουμε απάντηση.

Κων/νος Σαρόπουλος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“Μαζί με τους πολίτες”